Planeringstankar

Vi har ju så smått börjat prata om hur och när det blir bröllop. Enligt tradition ska man gifta sig inom ett till två år efter förlovningen och det är också vårat mål. Allt beror såklart på hur vi vill ha det och hur mycket allt får kosta, så steg 1 är att sätta sig ner och komma fram till vilka punkter som går in under kategorin "must-have". Steg 2 blir därefter att lägga upp en sparplan och sen kanske man kan börja prata om att fastställa tidpunkt.
 
Ingen av oss har ju någon större erfarenhet av bröllop och jag tror inte att diverse amerikanska kärlekskomedier med stora filmbröllop räknas som godtagbara referenser. Så alla ni som hoppas på ett bröllop á la Americana style lär bli besvikna, även om jag själv drömde om precis det när jag var yngre och oförståndigare.
 
Vi är i allafall överens om att göra det till vårt bröllop och precis som vi vill ha det. Traditioner är viktiga för oss båda, men samtidigt är vi inte rädda att slopa några på vägen. Litet och familjärt med en bröllopstårta som är minst tre våningar hög med chokladbotten!
 
(Bilden är googlad)
 
 

Kommentarer
Postat av: Minna

Längtar! <3

2013-01-24 @ 20:01:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0