The sun is shining...

Det är helt underbart väder och nu ska jag och Camilla åka mot stranden för att (förhoppningsvis) ta årets första dopp! Jag håller tummarna för att vattnet är lagomt varmt. Ha en bra dag!

Midsommar!

Midsommaraftonskvällen var lyckad med god grillmat, gott sällskap och en kortare roadtrip. Midsommardagen har ägnats åt hagbygge och jag är nyss hemkommen från stallet efter att ha byggt sommarhagen åt hästarna för att sedan släppa dem där.

Behöver jag säga att det var väldigt nöjda och glada pållar som gick och proppade munnen full med gröngräs? Gräs och mumsiga maskrosblad så långt deras bruna hästögon kunde se och jag antar att deras magar kommer se ut därefter när de gått där i några dagar. Jag hade för en gångs skull tagit med mig kameran i fall att de skulle bjuda på något glädjeskutt, men inte då. Tråkigare hästar får man leta efter, det var hetsätning på hög nivå som gällde i stället. Några bilder blev det i allafall:Bessman
 

Lillan


Sommarhagen

Eftersom att Toni fyller år imorgon har vi bjudit in till grillfest hos hans föräldrar i Risön pch jag hoppas på en trevlig kväll i lika gott sällskap. Ha en fortsatt trevlig midsommar!

It's raining cats and dogs...

Ösregn nästan hela dagen lång. Jag gillar sommarregn, speciellt när det är så pass varmt som det var idag. Det luktar gott och när man väl är ute mitt i det så märker man inte av att man blir lite blöt. Jag har varit hundvakt åt vår lilla hundfröken Doris, då matte och lilla Thea befunnit sig på utställning i Gällivare. Därför trotsade vi regnet och tog en långpromenad bara hon och jag på morgonen, vilket var otroligt skönt. Inte en enda kotte var ute och det var fullt med pölar överallt. Doris verkade heller inte bry sig om att hon blev blöt så vår promenad blev rätt så lång. Inköp av ett ordentligt regnställ är ett måste, dock är det väl inget som jag haft direkt högt upp på min prioriteringslista, men jag antar att jag kanske måste tänka om med tanke på våra senaste somrar.


Det senaste tillskottet!

Möt Doris nya lillasyster och vapendragare...

Spinnrockens Suntouched Susanoo
a.k.a
"THEA"


Thea är en ung Australian Shepherd-dam på 10 månader och den nyaste medlemmen i Ann-Sofies hundfamilj. Sprallig, glad, myror i brallan och alltid på G är några av hennes härliga egenskaper som vi fått ta del av den senaste tiden - en vovve med riktig turbo! Ung som hon är har hon mycket kvar att lära, men med Ann-Sofie som förare och matte så tror jag att de kommer att bli ett bra team!

Spinnrockens Kennel
Info och fler bilderDet blir inte alltid som man tänkt sig

Det blev ingen tävling för storasyster och Doris idag. Väckarklockan var inställd på 06.30 och nästan direkt efter uppstigning nåddes vi av nyheten att Doris var halt. Lillgumman hade skadat sig på trampdynan, vilket tyvärr gjorde att de var tvungna att stryka sig och ställa in dagsresan till Luleå. Som tur är kommer det ju nya chanser att knipa det tredje och sista förstapriset för att Doris ska få LP1.
Tävling 2009-05-17
Kalix
1:a pris (172,5 p)


Jakten forstätter..

Det blev ingen lägenhet den här gången heller. Jag är en aningen...hmm, vad ska man säga...kräsen? Fast i för sig är det inget fel med att veta vad man vill heller, jag har ju vissa bostadsområden som favoriter, men (det finns alltid ett "men") tydligen så verkar resten av våran lilla kommuns befolkning vilja samma sak eftersom att det aldrig finns några lediga lägenheter. Jakten fortsätter alltså...

My new me

Nyligen hemkommen från en dagstur till Luleå. Jag har spenderat dagen med mamma och vi har inte bara hunnit med att inhandla diverse småsaker till altanen, utan vi har även klämt in ett besök hos frisörerna på Sax & Maskin. Klippning och färgning stod på dagens schema och nu känner jag mig lite finare och en aningens lite mer redo att möta sommaren i mitt nya fräscha hår! Det bästa av allt är andå att jag (äntligen!) börjar få lite mera längd, efter ett envetet sparande i ca 1 år. Inga radikala förändringar gällande längd, frisyr och form alltså.

Vi är ju heller inte sämre än att det blir en resa till Luleå igen imorgon, fast då med Camilla för att förhoppningsvis inhandla något i klädväg.

RSS 2.0