Lägenhetstankar...
Nu har vi tagit oss ett bit framåt i vårt letande efter en lägenhet. Vi har varit och kikat på ett trevligt objekt som känns rätt så bra, men innan vi bestämmer oss ska vi och se på den imorgon igen. Eventuellt så behöver badrummet renoveras och då har jag kallat in lite experthjälp i form av min kära pappa som ska följa med och hjälpa till i bedömningen. Han kan det där med renovering och badrum betydligt bättre än vad jag och Toni gör. Spännande känns det i allafall och imorgon kväll har vi förhoppningsvis bestämt oss!

Ropen skalla..

Skönt med lite sovmorgon imorgon. Det betyder att jag kan vara uppe lite längre ikväll och då kan vi fortsätta att plöja oss igenom SATC-boxen. Det är ju sånt man får sysselsätta sig med nu när man inte kan följa med i sina favoritserier p.g.a. det måttligt populära IPRED-lagen. Kanske ska vi alla rösta på Piratpartiet nu när det vankas EU-val?

För övrigt börjar vi med sommartid på jobbet fr.o.m. nästa vecka vilket kort och gott innebär kortare dagar och längre sovmorgnar. Förhoppningsvis kommer det medföra att jag får lite extra tid över till annat..

ESC 2009

Några dagar så här efter finalen av ESC 2009 så tycker jag att det är dags att sammanfatta det hela lite kort. Storfavoriten för mig (och många andra) höll ända in i mål. Ingen kan väl ha undgått att det är Norge jag syftar på. Alexander Rybak var årets bästa och det visade sig även klart och tydligt då resultatet från ett förvånasvärt enigt Europa redovisades. Med sådan glädje och energi framförde han sin "Fairytale" och man kunde ju inte annat än att bli glad själv! Hatten av för Norge alltså!

Malena på en 21:a plats. Hmm, vad ska man säga? I år kan vi i allafall inte skylla på "kompisröstande" då de använde sig av ett nytt röstningssystem. En bra låt och ett bra framförande och i år vågade vi faktiskt tänka lite utanför den vanliga svenska schlagerramen, men ändå räckte vi inte ända fram. Jag är inte besviken, jag antar bara att i ett sådant stort startfält med strax över 40 st tävlande så måste vi våga lite mer och sticka ut ännu lite mer. Tiderna förändras och vi kan inte leva på gamla meriter.

Andra favoriter förutom de ovan nämnda var: Island, Azerbadjan, Schweiz, Armenien, Danmark, Albanien, Ukraina m.fl.

Seven days a week

Måndag: Jobb och promenad i det härliga vädret.
Tisdag: ESC 2009 semifinal 1. Malena tog sig vidare, trots att jag anser att farmträdandet inte var hennes bästa. Det schweiziska bidraget var annars en favorit, dock ingen vinnarlåt. Lite Coldplay möter U2. Kikat på en lägenhet, tyvärr inget för oss.
Onsdag: Min namnsdag, promenad med storasyster och vovvarna, fotboll.
Torsdag: Sommarens bikini anlände med posten och den både passade och var fin. ESC 2008 semifinal 2. Favoriten Norge gick vidare och jag tror att de har en bra chans på vinst på lördag. För övrigt är alla de nordiska länderna i final, bra jobbat!
Fredag: +18˚ c i skuggan (!) och riktig sommarvärme. Lunch och uppdatering med Camilla.

Yet to come....

...Bio "Änglar & Demoner". Kvalitetstid med Toni. Promenad. ESC 2009 Final. Lydnadstävling för syster och Doris. Sovmorgon. Träna Besse...Work, work!

Nyss hemkommen från jobbet efter 7 h övertid. Det kommer bli en lååång arbetsvecka...6 dagar på raken..

Dagens skratt!

Observera ögonbrynen på slutet när denna lilla runda pojken framför sin version av "The cuppycake song"."Chubby cuppycake-boy"Ett evigt letande...

Eftersom att jag varit rätt så dålig på att uppdatera min kära blogg den senaste månaden så har jag även missat att blogga om det faktum att jag och Toni nu är i full gång med att leta lägenhet. Efter ca 1 månads letande så har vi konstaterat att det råder akut bostadsbrist i vårt lilla samhälle för inte är det många lämpliga objekt som vi har hittat.

Trerummare finns det i överflöd, men vi är på jakt efter en tvårummare vilket har visat sig nästan helt omöjligt att hitta. Kruxet med det hela är ju även att vi, eller rättare sagt jag har några små krav och det gör ju att vi blir något begränsade. Dock så tror jag att vi också kommer att hitta vår lägenhet så småningom!


Livet som urusel bloggare

Livet som urusel bloggare fortsätter. Det känns som att jag har kommit till det stadiet där jag har så mycket att ta igen. Det har blivit ett stort glapp i mitt bloggande som känns helt omöjligt att ta igen, men för att komma igång och bryta den negativa trenden så börjar jag (förhoppningsvis...) om på ny kula fr.o.m. idag!

För att belöna mig själv tog jag ledigt från jobbet igår, vilket innebär att jag får en lite längre helgledighet och det känns otroligt skönt med tanke på det hektiska tempo vi haft på jobbet den senaste tiden. Det är kul när det finns mycket att göra, men ibland måste man dra i handbromsen och unna sig själv lite vila.

Nu ska jag ta och få i mig lite frukost och efter det ska jag bege mig ut i det fina vårvädret för att filma min kära storasyster och Doris under ett träningspass.


RSS 2.0