Första advent!

En hel vecka sedan jag bloggade sist. Tyvärr finner jag inte tiden till att bättra mig, så jag får helt enkelt nöja mig med att blogga om min vardag då jag hinner. Den gångna veckan kan sammanfattas med mycket snö, jobb, besvikelse och förberedelser inför julen. Spenderade gårdagen i Luleå för att börja beta av mina juklappsinköp, dock utan större framgång då jag inte hade den rätta "köpa-julklapps-känslan", handlade till största delen julpynt - till...mig själv!

Första advent idag, vilket innebär Julskyltning i Kalix. I sällskap av Camilla tog vi oss en promenad på stan för att kika lite och vi såg både en och två tomtar samt hann med en välbehövlig fika Lyktan. Finns det något bättre café än Lyktan?

Flower Power/60s & 70s!

Firmafest med jobbet igår och kvällens tema var "Flower Power/60s & 70s". Festkommiteén hade gjort ett riktigt bra jobb med att planera allting och vi bjöds på allt från grillbuffé till spex med några från BRÖT och karaoketävling (där för övrigt "mitt bord" kammade hem segern till de ljuva tonerna av "Diggilo, Diggiley") samt en massa annat skoj!

Med lite inspiration från Charlies Angels och några lånade kläder från mamma, så blev jag i allafall nöjd med min utstyrsel. Det var så roligt att se att alla verkligen tänkt till och gjort sitt bästa för att passa in till kvällens tema!Mer bilder från kvällen hittar du HÄR!

Holidays are coming!

Lika självklart som julmust på julbordet, är Coca-Colas julreklam på TV innan jul!Vad framkallar mer julkänslor än denna reklam?

Tid är pengar..

Det känns som att jag har hur mycket saker som helst att göra, men tyvärr så hittar jag inte tiden till det. Städning, fixa i ordning mina kläder inför i morgon o.s.v. o.s.v o.s.v....

Listan kan göras lång, men ikväll tänker jag inte göra något utav det, utan ska i stället bara mysa med tjejerna framför Idol, för att sedan avsluta kvällen med lite bowling!

Med sikte på 10:an..Här är lite nya träningsbilder på Ann-Sofie och Doris. Hon blir bara duktigare och duktigare och i helgen har de åkt iväg på träningsläger till Piteå.
Jag väntar nu bara på att hon ska ringa så att jag får höra hur det går!

Rosa, rosa!


Ikväll blir det avskedsfest för Minna som nästa vecka styr näsan åt väst till vårat grannland Norge för några månader och kvällens tema går i rosa!


Mitt undantag..

Jag är inte och vill inte vara en sådan person som ägnar ett helt blogginlägg (eller om du så vill, blogginlägg efter blogginlägg) åt att hylla sin bättre hälft på diverse olika sätt, men ibland måste man få göra ett undantag och märk väl detta är mitt undantag. Toni är en underbar pojkvän alla dagar, men igår överträffade han faktiskt nästan sig själv.

Efter att ha uppmärksammat att jag inte haft den bästa starten på den här veckan så hade han kommit på den geniala idén att försöka göra den bättre och vad är då inte bättre än en liten överraskning? På kvällen kom han då nämligen med en liten presentbox och i denna fanns alla mina favoritgodisar, chips och annat gott + en Cosmopolitantidning.

Med risk för att låta töntig, men bättre pojkvän får man leta efter!

Snön ligger vit på marken..

Vilken härlig morgon att vakna upp till! Solen kämpar med att försöka ta sig upp en bit på himlen och det bästa av allt är att det ligger ca 3-4 cm nysnö ute på marken. Nu sitter jag här nyvaken och nyduschad och ska snart göra mig i rodning för en ny dag på jobbet.


Ha en bra dag!

Ibland är det de små sakerna som gör det..

Tacka vet jag Alvedon Brus. Min räddare i nöden då jag drabbas av allt i från magont till feber. De är alldeles perfekta för en sån som jag som inte kan svälja tabletter, även fast de inte är större än en pärla. Hade jag inte haft dessa idag, så hade jag nog heller inte klarat mig igenom arbetsdagen..

Stockholm 31/10-2/11 -08

Då kanske det var dags att sammanfatta våra lilla resa ner till huvudstaden förra helgen. Det var en en riktigt mysig helg och vi blandade en massa shopping med mat, promenader och fotboll. Hotellet var toppen och något som jag verkligen kommer att rekommendera övriga att bo på. Väldigt prisvärt, fräscht och modernt samtidigt som personalen var toppen och för att inte glömma det härliga frukostbuffén! Bilder och annan info om hotellet hittar du HÄR!

Jag var inte på jakt efter något särskilt i klädväg, men jag kom hem med både det ena och det andra bl a en ny kappa och ett par nya jeans. Toni var på jakt efter en rock och efter lite ihärdigt letande hittade vi även en sån och dessutom till ett bra pris.

Då det var första gången som Toni besökte Stockholm så passade vi även på att promenera över en sväng till Gamla Stan för att kika runt lite och se på Slottet o.s.v. däribland i sällskap av en hel hjord med turistande japaner/asiater/övriga turister. Jag är dock ingen expert på varken Stockholm eller dess servärdheter, men en liten rundtur fick han i allafall.

Höjdpunkten med resan (läs: för Toni) var ju fotbollsmatchen mellan AIK-Helsingborg på söndagen. Väl påklädda med både parkas och ylleunderställ fick vi se AIK vinna sin match med 4-1. Toni var nöjd och sken ikapp med solen som för övrigt bara värmde oss under första halvlek. Ett par täckbyxor och kanske en extrafilt hade nog gått med, då vi nu kan konstatera att det är ganska kallt att se fotboll i november även om det är i Stockholm. Jag var dock mer intresserad av hejaklacken och såg mer på dom än själva matchen, för jag är ledsen men mitt intresse för fotboll är inte alltför stort, men vad gör man inte för sin pojkvän?

Lika roligt som det är att åka bort - lika härligt är det att komma hem och vad kunde inte vara härligare än att komma hem till den första snön?

Här går det undan..

Här har man varit borta en helg och oj, vad alla har junnit blogga. Jag kan nästan känna prestationsångesten komma krypande - jag har ju inte skrivit ett endaste inlägg (!). Nåväl, man måste väl börja någonstans, men tyvärr inte ikväll. Jag är slut som artist för idag. Tack och godnatt!

RSS 2.0