Veckorna rullar på!

Här rullar veckorna iväg en efter en och imorgon är det 1 juni och officiellt sommar. Vad har hänt sen sist jag bloggade? Först och främst så njuter vi i fulla muggar av vårt lilla hus och närheten ut. Jag blir lika glad varje morgon när jag vaknar och ser naturen utanför fönstret. Hästarna nedanför oss har börjat sova ute och jag brukar alltid prata lite med dem när jag passerar på morgonen på väg ner till bussen...så ja, jag njuter varje dag och är otroligt tacksam över att vi fick flytta hit.
 
Besöket ner till Stockholm var heller ingen besvikelse, förutom regnet då såklart, men Justin leverade med stort L! Våra biljetter till Golden circle tog oss så nära som 5 m från scenen, utan speciell lång väntan eller trängsel och det var en helt sjuk mäktig känsla att få stå där nere på golvet. Tele2arena kokade nästan över!
Om konserten 2007 var bra, så var den här ännu bättre och jag tror att det blir nästintill omöjligt att toppa det här. Kvällens bästa var lätt övergången Lovestoned / I think she knows och såklart avslutet med Mirrors när 35 000 människor sjunger allsång i kör.
 

 
Sen hann vi även med lite shopping, en massa god mat, utgång och afternoon tea på Wienercaféet. En riktig tjejhelg alltså!
 
 

J.T.


I fler månader har vi väntat och längtat och idag bär det av mot huvudstaden där huvudattraktionen stavas Justin Timberlake. Utöver det kommer det att bli en riktig tjejhelg med shopping och god mat. Sen hoppas jag även att jag hittar ett par bröllopsskor!RSS 2.0