Redo för det nya året...

Champagneglasen är inhandlade, likaså tillhörande bubbel och nu är det bara lite småfix kvar och sen är vi redo att skåla in det nya året!

(Sun)day!

Mitt söndagsmys:

  • Uteritt tidigt på morgon.
  • Långpromenad med Frida och Camilla och deras små sötnosar till vovvar.
  • Lagat och ätit pasta med pastasås och en massa grönsaker.
Ikväll blir det jag, Toni och våran kära laptop för en liten uppdatering av våra kära serier. Helt enkelt perfekt!

Årets sista stjärnskott!

En av mina nya favoriter:

Erik Hassle - HurtfulHelt underbar röst, rätt sorts musik och hör och häpna...
han är svensk!
Jag vet att vi i Sverige är hyfsat bra på att göra musik, men det som är svenskt brukar för det mesta låta som något i stil med KENT eller Anna Ternheim etc.
Erik Hassle låter inte som något svenskt, som ni kanske hör så är jag såld!

Mera musik från Erik Hassle.


God Juuul!

Alla julklappar är nu öppnade, god mat har man ätit och i år måste jag ha varit snäll för på min handled hänger ett Thomas Sabo-armband. Jag fick det jag önskade mig och lite till. Något som dock var en aning roligare var att se alla andras miner då det öppnade de julklappar som jag köpt till dem. I år har jag känt mig väldigt generös och det resluterade i en massa fina julklappar till de jag tycker om mest! Ibland måste man få skämma bort sina nära och kära, eller hur?

Ikväll blir det utgång och jag längtar tills jag får ta på mig min underbart söta kjol, tyvärr måste jag bara göra några smärre ändringar på den som närmare betyder att jag måste sy in den lite. Underbart sällskap, bra musik och ett glatt humör är det som kommer utgöra min kväll!

Dan före dan, före dan...

Nu är det bara 6 dagar kvar till Julafton. Jag önskar att jag kunde säga att jag är färdig med alla mina inköp och julklappsbestyr, men sådant är inte fallet. Dock har jag helgen på mig, så jag känner ingen större panik. Önskar bara att det vore något bättre väder, regn och ishalka är ju inte det mest ultimata vädret för att komma in i den där "riktiga" julstämningen.

Ser verkligen fram emot den här julen då det är den första jul- och nyårshelgen på 2 år som jag får vara helt ledig! Jag har annars alltid jobbat alla dagar förutom julafton och i år ska jag verkligen bara ta det lugnt, mysa och äta. Slängde in en sista-minuten-ansökan om ledighet den 2 januari igår så att man får något längre ledighet kring nyår. Jag håller tummarna för att den går igenom..

Dagens låt!

Nytt från våran absoluta favorit:Justin Timberlake - Magic

Paanik!

Det gick alldeles nyss upp för mig att det är Julafton om prick 2 veckor! Det är alltså nästnästa vecka och jag har en massa julbestyr kvar att göra. Baka julfika, köpa färdigt mina julklappar o.s.v...

En liten julönskan..Jag hoppas att det kommer att finnas ett litet paket till mig under julgranen i år som innehåller detta söta armband från Thomas Sabo "The Charm Club Collection".

Vilken dag!

Oh, my god what a day! I dessa tider med finanskris hit och dit så kan nog ingen undgå att påverkas. Dagen har varit minst sagt turbulent då arbetsgivaren gått ut med varsel på jobbet. Jag har i allafall turen (?) att inte behöva få ta emot några dåliga nyheter då min anställning går ut 2009-01-31, men att se flera av sina arbetskompisar bli inkallad en efter en för att få besked har bara framkallat en stor klump i magen.

Det finns ju dock en liten gnutta hopp om att det kanske kommer att lösa sig och det håller jag båda tummarna hårt för!

Musik!


Rihanna - Rehab

Låten var redan bra innan, men när Justin gästspelar i videon så kan det ju inte bli så mycket bättre, eller hur?

Dåliga nyheter/Goda nyheter!

Förra veckans dåliga nyheter byttes ut mot goda nyheter denna veckan och förutsättningarna för att det ska bli en god jul kan inte vara mycket bättre. Tänkte försöka hinna med att köpa lite julklappar imorgon och även baka lite lussekatter. Jag har planerat att inte baka allt för många, då de smakar som bäst de första dagarna. Därefter hade jag tänkt bjuda mina mina vänner på några tillsammans med lite julmust! Mums!


RSS 2.0