2009.12.31Sista dagen på detta året kommer jag att spendera i gott sällskap och med god mat. Jag önskar alla ett gott slut och ett god start på det nya året!

SATC 2 - trailer!

 

Svensk biopremiär 28 maj 2010!


Annandag jul

Nyss hemkommen från stallet och fastän det är/var rätt så kallt ute (-20° c) så är det alltid mysigt att åka till stallet på morgonen. Sen gör det ju inte saken sämre att Besse är på sitt bästa myshumör från morgonen. Då är han så där lagom nyvaken, spånig och morgonrufsig.

Julen är snart över för i år och det har varit en bra jul med mycket mat, vila och mys. Trots att vi på förhand kommit överens om en nästintill julklappsfri jul, så låg det ändå några små klappar under granen. Vi hade tydligen varit rätt så snälla under 2009 också. Personligen är julmaten min absoluta favorit och det som gör julen "riktigt julig". Köttbullar, prinskorv, julskinka och en massa annat gott. De som känner mig vet att jag ä l s k a r julskinka och det resulterar i att det totalt äts upp 3 st julskinkor i vår familj. Enkelt uträknat så är det jag som står för det mesta intaget. Mums!

Idag tänker jag bara fortsätta med julvilan och ikväll så kommer Camilla, Frida & Co förbi för en myskväll med spel och gotta!

Trevlig fortsättning!

24 december

Dopparedagen är kommen och jag vill bara säga...Filmtips!


JULLOOOOV!


(Foto: tv4.se)

Sådärja, då har jag fått jullov. Sista arbetsdagen avklarad innan min lilla julledighet på exakt 9 dagar. Det ska bli riktigt skönt och jag sparkar igång den på bästa sätt  - nämligen med första avsnittet av "Jul med Ernst" och "Tomten är Far till alla Barnen".


Lord Ebeneser Sigismund

Nu har lilla Sigge officiellt flyttat in här hos oss. Han har faktiskt hunnit bo här i hela 4 dagar (det är bara jag som inte haft tid att blogga...)

För tillfället så håller vi på att lära känna varann för fullt och det är en charmig lite kille som vi fått under vårt tak. Som de flesta andra kattungar i 12-veckorsåldern så är hans favoritsysslor att äta, sova och busa. Till mitt stora förtret så är han husses lilla kille och trivs att mysa ner sig i soffan framför TV:n eller datorn - han finner nämligen muspekaren ofantligt intressant. Han levererades med en inbyggd väckarklocka som a l l t i d är inställd på kl 05.00, men den ringer inte - den spinner högt och ljudligt.

Bilder på vårt lilla underverk kommer under de närmsta dagarna!

Mitt hjärta ♥2004/12/12 - 2009/12/12

5 år


När ska vi få en riktig vinter?

I takt med att snön smälter bort så försvinner även den lilla gnutta julkänsla jag hade. Vädret har tydligen ingen aning om vilken tid på året det är.

Tänkte klicka hem ett nytt vintertäcke åt Besse, men ska vädret fortsätta på det här deprimerande viset med plusgrader så lär det täcket bli relativt oanvänt tyvärr.

(Bilden lånad från Börjes Tingsryd)


Mot Luleå...

Det snöar äntligen ute och jag har alldeles nyss gjort mig färdig eftersom att vi ska bege oss mot Luleå för lite julshoppning!

Rädda julen!Rädda julen - NU!

10 days and 10 nights

Sist jag bloggade var dagarna innan jag och Camilla åkte ner till Stockholm. Med risk för ett långt inlägg så tänkte jag göra ett försök att sammanfatta de senaste 10 dagarna:

Stockholm 20-22/11

Efter vår lilla flygtur anlände jag och Camilla till Centralstationen i den värsta lunchhetsen. På egen hand och med en guidande Frida på andra sidan telefonluren så tog vi oss helskinnade till Medborgarplatsen där hon mötte upp oss. Resten av dagen hann vi med både en rundtur på Söder och ett besök på BJ's café i Gamla Stan. Fredagskvällen avslutade vi med tacos och IDOL.

Avsiktligt la vi shoppingen åt sidan denna helg dels för att spara pengar, men även för att inrikta oss på att bara "vara" och umgås. Vi passade dock på att se premiären av New Moon och med facit i hand så är film på bio ett helt okej alternativ, men jag uppskattar verkligen fördelarna med att se film hemma (Frida och Camilla vet anledningen). Tack vare ödet (?) så fick vi även möjligheten att träffa en gammal barndomsvän vilket var väldigt uppskattat, även om jag (lipsill som jag är) drog till mig några tårar när det var dags att säga hej-då.

Efter att ha börjat helgen med ett lättare ångestattack över att veta att jag måste lämna Frida i storstadshetsen, så åkte jag hem på söndagen med ett något lättare hjärta då jag med egna ögon fått se att de klarade sig bra i den stora stressiga staden. Nu vet även jag och Camilla att vi kan resa ihop eftersom att detta var vår första resa ihop!

Sigge möter Toni

Första mötet mellan Toni och Sigge gick bra. Jag tror att Toni förstod varför jag fastnat för den lilla randiga mini-tigern. Lilla Sigge var lika charmig som första gången och nu hade han växt ikapp sina stooora tassar litegrann och vi kan redan nu se att han kommer att bli en stor och ståtlig herre. Större delen av tiden under vårt besök spenderade han liggandes på rygg mitt i rummet då han njöt i fulla drag av att bli kliad på magen. Hans senaste intresse är för övrigt att titta på TV och det är ju en fördel eftersom att han och hans nya husse har ett gemensamt intresse!

Julpynt utan snö

Under mina 22 år har jag aldrig varit med om att julpynta utan ett vitt täcke av snö på marken. I stället sken solen och gräsmattan lyste grön (!). Det enda som talade för att det var 1:a advent var termometern som visade på -10 c. December har dock börjat lite bättre eftersom att vi nu i allafall har ett tunt täcke av snö på marken samt att termometern visar på minusgrader.
RSS 2.0