Kikar in..

Dagarna bara går och här har det tyvärr varit väldigt lite aktivitet och det pga att det är full aktivitet på annat håll med jobb och jul- och nyårsfirande. Återkommer så snart det finns lite tid över..

Vinter eller vår?

Dagens väder hjälpte inte direkt till att förstärka mina julkänslor. I stället påminde det mer om våren med +3 c och sol ute (dock inte lika stark som på sommaren). Jag och Camilla tog oss en promenad med Fröken Doris som sällskap och det var riktigt skönt! Men jag vill ha snö NU! I stora mängder och gärna innan helgen..

Imorgon Luleå med uppdrag att hitta något att ha på sej på lördag och ev köpa några sista julklappar. Självklart ska vi också avsluta med en "Josefine", det är standard nuförtiden.

Julkort & julklappar.

Jag har verkligen skjutit upp det här med julkorten till sista minuten (sista dag att posta dem är imorgon). Dock har jag ju inhandlat alla tillbehör jag behöver, så nu är det bara upp till mej att sätta mej ner och pyssla ihop dem, vilket blir imorgon. Sen måste jag även slå in lite julklappar (nästan alla jag hittills köpt), så jag tror jag sätter på lite julmusik och ställer fram ett glas med julmust så har jag en riktigt mysig tredje advent-söndag att se fram emot!

                                

Sagt & Hört.

Sagt under fikastunden på Lyktan:

Linnea & Frida: Då fick han/hon det förra julen..
Camilla: Jag gav morfar en massa serietidningar förra året med bl a Hälge, den där renen.


Det blev en till Nallebjörnen Fredriksson, hon är för go våran Camilla!

Våran förskottsjulklapp.

Vi går otåligt och väntar här hemma på en viktig leverans, Toni har nämligen beställt ett Wii och jag kan bara säga WIIIIE!

041212 - 071212

Toni     ♥      Linko

image95

Tre år tillsammans idag, Jag älskar Dej!

Godmorgon!

Måndagar har en förmåga att komma dyka upp allt för fort. Det har dock varit en bra helg med Idolmys med Toni, oplanerad utgång med Camilla och Luciatåg i Kalix Kyrkan. Det var riktigt fint och stämningsfullt, lite missnöjd är jag ändå med att den rätta julkänslan inte infunnit sej ännu. Varför ska det vara så svårt? I år är nog anledningen att jag inte haft tid, hur konstigt det än låter, men allt har varit inriktat på plugg, plugg och mera plugg, men nu börjar det lugna ner sej lite så då lossnar det nog hoppas jag!

Imorgon står Luleå på schemat med ett frisörbesök och lite kompletterande julklappsinköp. Jag har ju än så länge bara köpt 2 st julklappar så jag är lite efter. Denna gången ska jag inte handla något åt mej själv ;)

Till Tomten: Snälla Tomten, kan du inte ordna ett jobb till min Mamma i julklapp?

Tillskott på önskelistan..

Toni tvingade mej att skriva en lite längre önskelista igår (hans krav var minst 10 st grejer) och efter lite funderade hade jag fått ihop några grejer och dessa mysiga handskar är ett utav alternativen:


                                image94

De kan förövrigt beställas online på Stadiums hemsida eller köpas direkt i butik till ett värde av
199 :- Till Toni: Stl S vill jag ha ;)

Press Play.

Efter förra veckans händelser förstår jag verkligen innebörden av "tiden stod still", för det var så det kändes under de 2 ½ dagarna då Toni låg på sjukhuset efter bilolyckan. Det kändes som att någon tryckt på "pause" och att minutvisarna på klockan stannat upp för en stund. Oro blandades med känslor av otålighet i väntan på vidare besked från läkarna.

Allt löste sej till det bästa och just nu är jag bara så glad och tacksam för att allt gick bra och jag har nog aldrig sett någon bli så glad över att få sätta sej upp, som Toni blev efter att ha legat fastspänd med fixerat huvud i över 24 h. Inget slår det leendet! På samma sätt som någon tryckte på "pause", tryckte också någon på "play" nu när min sötnos är hemma och mår bra efter omständigheterna. Jag hoppas bara att alla tar det lugnt nu ute i jultrafiken!

RSS 2.0