Låttips!

Jag hungrar efter musik! Låttips någon? Camilla, Frida, Minna?

Pengar & Jobb.

De senaste dagarna har varit fyllda med jobb. Jag kan nästan höra klirret av pengar när de rullar in (för att sen höra "svischet" när jag drar VISA-kortet överallt, haha). Det är så roligt att jobba på dagis och man får skratta varje dag åt alla tokigheter ungarna hittar på! Extra roligt känns det också när man får beröm för det man gör, vilket värmer lite extra. På en stund ska jag baka en chokladkaka med glasyr åt dem eftersom att det förmodligen är sista dagen på ett tag som jag kommer att jobba där.
Godmorgon!

Trots att det är -23 c ute så är det en ganska mysig söndagmorgon. Solen skiner och det är vitt och fint ute. På några timmar ska jag bege mej mot Camilla för att se om de vaknat och få en liten uppdatering om gårdagskvällen. De ligger nog och sover gott nu tror jag, så jag ska inte väcka dem i onödan :)


Skotta, skotta!

Dagens goda gärning och träning har idag bestått av snöskottning. Mamma och Pappa blir glada och jag får motion på köpet!

Nöjd & Glad.

Efter lite mixtrande och matchande (med hjälp av Toni) har nu min blogg fått ett helt annat utseende än tidigare och jag är riktigt nöjd! Resultatet ser ni här själva :) Tack gubben!

Kvällen ska jag spendera här i Risön tillsammans med Toni framför TV:n för vi hade planerat att Wiia hela kvällen och äta lite gott. Jag trodde knappt mina öron då Toni föreslog att vi skulle äta kladdkaka för att han var sugen, för normalt sett är det jag som står för den delen i vårat förhållande - att vara den sötsugna alltså. Det är nu inhandlat tillsammans med lite annat smått och gott och vispgrädden står och väntar på att vispas (vilket blir Tonis jobb, haha).


Månadens stjärnskott.Ludvig Svartholm - CirclesLudvig Svartholm - Things To Loose

Mina låttips för den här månaden!

Dagens ofrivilliga lärdom.

På kvällens meny: "Kyckling i stark vitlökssås"

Usch, middagen var ingen höjdare. Kycklingen var grå, senig och med en massa fett runtom. Jag klarade inte av den konsistensen så jag lämnade 3/4 av maten. Hur tusan ska vi veta att kycklingköttet är från låren och inte kycklingfilé? Tydligen så görs "vanlig" friterad kyckling av fileérna och i det jag åt så använder de kycklinglåren (med tillbehör). Ska man måsta fråga vilken del av kycklingen de använder för att vara på den säkra sidan? Personalen gjorde ändå det bästa av situationen då de bjöd på efterrätten som plåster på såren.

Mysfredag.

Fredagkvällen ser ut att bli riktigt mysig och jag börjar den på Kinaresturangen tillsammans med Toni och hans familj. Sen bär det av mot Camilla för lite fredagsmys med gänget framför TV:n och en godispåse i handen (jag tror att det får bli Toffifee för min del). Det blir ändå en ganska tidig kväll för mej eftersom att Boden och Jens Fredricsson-Clinicen står på schemat, det ser jag fram emot och förhoppningsvis kanske man lär sej något!


Nattpratare.

Dom som känner sen tidigare får ofta höra mej berätta om alla mina nattliga samtal då jag pratar i sömnen med olika människor. Nu har dock Toni också blivit påverkad av detta då han i natt tog tag i mitt ben och lyfte det högt, högt upp i luften. Jag frågade vad han gjorde och svaret jag fick var "Jag måste nå ända dit upp så att jag får mera poäng så att jag kan få mera fika", jag frågade om han var i sömn och han svarade "Ja" vart efter han skrattade då han kom på vad han gjort, haha.

"Vi ser det snöar.."

Äntligen! Det har snöat hela dagen och det gör mej glaaad!

Bloggdesign.

Att det ska vara så svårt att förstå sej på det här med att designa sin egen blogg och göra den lite finare. Jag blir inte klok på alla dessa koder hit och dit, så nu ger jag snart upp. Lite till ska jag i allafall försöka, för har andra förstått det borde jag inte vara långt ifrån.

Slut på det goda?

Efter all choklad och annat julgott är det snart dags för mej att återgå till mina gamla vanor där det är "godis-och-sötsaks-fria-veckor" som gäller. Helgerna kommer då återigen bli heliga då jag har tillåtelse att äta gott, inför våren kommer jag nog mestadels satsa på Ben & Jerry. Jag har redan smygstartat eftersom att min hemgjorda smoothie med bananer och jordgubbar står färdig i kylen och bara väntar på att bli uppäten! Det är förövrigt mitt bästa tips när sötbegäret sätter sej in.

Allt man behöver är:

Naturell yoghurt (ex. Turkisk yoghurt)
Bananer + Jordgubbar (alt andra bär och frukter)
Honung
Mjölk

Kanske en mixerstav också så man får ihop det! Mums!

Ett år till ända..

Jag blir lika förvånad över att tiden går så fort varje gång det är dags för Nyårsafton och ett nytt år. Nyårsafton 2007 var faktiskt riktigt bra trots att jag jobbade fram till kl 21 och den resterande tiden spenderade jag hos Camilla där vi spelade speloch umgicks för att sedan skjuta in det nya året med lite raketer.

Året 2007 kommer jag minnas som det året då...

Jag tog körkortet (17/1)
♥  Vi äntligen fick se Justin Timberlake (19/6)
Jag & Toni åkte på våran första utlandsresa (Kreta 23-30/8)
Började springvikariera på Dagis och upptäckte att jag trivdes RIKTIGT bra med att jobba med barn!
Nära & Kära flyttade (både inom Kalix & alldeles för långt bort).

      


RSS 2.0