Love Lockdown!

Nytt och fräscht från Kanye West:


Finally Friday!

Då var denna arbetsveckan över. Jag har jobbat till kl 19 ikväll och har sen jag kom hem hunnit med en promenad med min kära Frida, vilket även innebar att vi hann med en kort uppdatering av våra liv. Min bättre hälft har styrt kosan till Finland, där han blir till imorgon, så jag är kvar här hemma utan honom och därför har jag laddat upp med kakor, lap-topen i knäet och några avsnitt av mina favoritserier att fördriva tiden med. Till våran besvikelse har vi inte fått alltför mycket tid med varann den här veckan, så inför morgondagen/kvällen har jag lite ideér och planer för oss.

För övrigt kan jag bjuda på lite bilder från middagen på onsdagskvällen med jobbet. Det blev ett besök på HemmaGastronomi i Luleå, vilket jag kan rekommendera. Bilderna är fotade med mobilen, därav kvaliten.


Dagens låt!The Dream feat. Rihanna - Livin' a lie

Middagsprat.

Idag bjöd systeryster oss på middag - laxsoppa, mums! Mamma tyckte det var skönt att få slippa laga mat för en gångs skull då det enda vi behövde göra var att sätta oss vid ett färdigdukat bord. Jag instämde, inte för att jag lagar mat speciellt ofta hemma. Några få undantag finns det ju dock förstås, då jag eller pappa får våra ryck med jämna mellanrum.

Så nu har jag lunchen fixad till imorgon och då blir det ett kvällspass igen vilket innebär sovmorgon! Därför behöver jag inte tänka speciellt mycket på att komma tidigt i säng ikväll, så efter att Toni sett fotbollen färdigt ska vi krypa till kojs och se de senaste avsnitten av våra (läs; till största delen mina) favortiserier!

God kväll!

Godmorgon!

På morgon har jag fått mig en liten sovmorgon då jag jobbar kväll och börjar kl 10.33. Det var välbehövligt! Lite trist och tråkigt väder ute, men det regnar ju i allafall inte. Hade planer på att cykla till jobbet idag, vilket jag inte gör varje dag. Jag är något bekväm av mig, så när jag brukar börja tidigt brukar jag skippa cykeln eftersom att det är så kallt så där pass tidigt på morgonen.

Nu ska jag äta frukost!

Nytt fotoalbum!Jag har skapat ett nytt album på Pixbox där jag och Frida f.r.o.m. nu kan samla bilderna på våra små, fyrbenta sötnosar!

Kika här!

TheVoiceTV.

Upptäckte för några dagar sen under mitt TV-tittande att TheVoice-kanalen har upphört. Någon som har någon som helst aning om varför?

Jag har blivit utmanad:

1. Jag äter ostbågar med gaffel.
2. Jag har aldrig sovit längre än till 12.30.
3. När jag har en tid att passa vill jag helst vara där 5-10 min innan avtalad tid, annars känner jag mig försenad.
4. Jag äter gröt varenda morgon - utan sylt.
5. Jag tycker om planering, vilket jag ser både som en för- och nackdel då jag ibland planerar alldeles för mycket.

De som utmanas ska skriva 5-7 saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver han/hon en kommentar i deras blogg för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information. Jag utmanar:

Toni

(Alla andra är redan utmanade.)

Uppdatering, uppdatering!

Det har varit lite dåligt med uppdatering de senaste dagarna. Jag har haft fullt upp, så det har inte funnits mycket tid över till att blogga. När man egentligen har som mest att blogga om, ja då har man ingen tid - vilket dilemma!

Det absolut bästa som hänt under de gångna dagarna är att jag gått och blivit 500 kg lättare i och med att jag fått jobb! Till och börja med är det en visstidsanställning i 3 månader, men jag hoppas att jag får fortsätta efter det också. Därför har jag idag avverkat min första dag och min hjärna är väl minsta sagt fullproppad med en massa nytt som jag lärt mig och ännu mer kommer det att bli. Det känns motiverande och roligt att få prova på något helt nytt!

Helgen har jag spenderat tillsammans med Toni då vi kombinerade fotboll i Heden med utgång i Luleå tillsammans med hans syster och Göran. Det var riktigt mysigt att få åka iväg någonstans tillsammans (även om det bara var till Luleå) eftersom att vi inte haft möjlighet till det under sommaren. Uppe i Heden mitt i ingenstans hittade vi även ett sött café där de sålde kladdkaka med daim, mums!

Snart dags att gå och sova så att man är pigg och utvilad till imorgon. Godnatt!

Idol 2008.

Igår var det premiär för årets Idol. Nya jurymedlemmar, nya deltagare. Jag kan inte direkt säga att jag jublar för efter förra årets omgång har jag (och jag tror många med mig) känt mig ganska less på programmet. Det känns som att man redan sett allting - alldeles för många gånger!

Tiden då jag slaviskt följer Idol är sedan länge förbi, men jag kommer i allafall att hålla ett öga på årets omgång för det ska bli spännande att se vad den nya juryn kan åstadkomma.Dagens sysslor..


Lunchat med Toni på Kina. Vi beställde biff med purjolök och kyckling i currysås och åt hälften var av båda.Våran sötnos Wille har varit till veterinären för att får sin vaccinationsspruta. Han var så duktig!Gjort i ordning medicinlådan till stallet. Det saknas dock fortfarande lite saker så som koksalt, jodopax, plåster, Helosansalva m.m. Fin blev den i allafall!

Höst!

För övrigt är det den 1 september idag vilket innebär att sommaren nu officiellt är över. Tråkigt, men sant..

Skolstart - men inte för mig..

Såhär på hösten kan jag känna ett litet sting av avundsjuka mot alla som börjar på sina skolor. Det är något speciellt att börja skolan. Det framkallar en viss känsla hos mig och säkert hos många andra, antingen är det positivt eller negativt, allt beroende på vad man har för erfarenheter.


Dels är jag lite smått avundsjuk på alla små skolbarn för att de fortfarande är små och får köpa söta skolväskor och nytt omslagspapper till sina böcker (jag köpte alltid ett med hästar på när jag var liten).

Dels också på alla som börjar sina övriga utbildningar, universitet etc. för att de är ett steg på vägen i rätt riktning - i deras riktning alltså! De har alla kommit en liten bit på väg med problemet "Vad ska jag bli när jag blir stor?".

I motsats till mig som för tillfället bara har en del alternativ som jag funderar över. Jag antar att det också löser sig med tiden, jag har inte bråttom någonstans för det vet jag då i allafall och det är att jag vill jobba tills jag kommer på vad jag vill utbilda mig till. Det är ju också ett steg på vägen!

RSS 2.0