Kampen om brännan..

Min bästa kompis då solen sviker:aconordic.com

Trött?

Efter att jag slutade jobbet kl 16.30 igår kunde jag verkligen förstå och känna innebörden av ordet "trött". Att jobba 7 dagar i sträck tog till slut ut sin rätt på både kropp och hjärna. Dock har det gått över förväntan, då jag trodde att det skulle vara ännu värre, men det är vid såna här tillfällen som man blir påmind om att inställningen till det man gör har betydelse. Det är dock inget jag vill göra för jämnan eller för den del rekommendera någon att göra, men måste man så fungerar det!

Nu väntar 4 dagars ledighet, bortsett från ett extrapass på fredag (7-12), där  jag har en massa roligt inplanerat bl a årets "Luleåkalas".

Som ni kanske listat ut så står vila på schemat idag, men jag har även tänkt hinna med att baka lite till mammas födelsedag och ta ett kvällsdopp med Camilla (för övrigt premiär för i år).

                                    Ha en bra dag!

Det är bara att konstatera.....jag är kär!

Vad kan man säga?

Solen skiner, jag har ätit min första egenodlade jordgubbe för i år och jag har hela helgen framför mig...med jobb!

Hard work, work..

Idag är det mins sista lediga dag innan jag går in på min "7-dagarsvecka". P.g.a. att jag har bytt lite arbetspass så har jag fått lite längre ledighet, men med nackdelen att jag då får jobba fler dagar på raken. Det är dock självförvållat, men lite tråkigt känns det i allafall då de lovat kanonväder i helgen. Men det är bara att bita ihop och hoppas på att det kommer att fortsätta vara fint väder då jag blir ledig!

Janita & Görans bröllop!

Dags att göra ett ärligt försök att sammanfatta helgens händelser. Jag tror att jag låter bilderna tala för sig själv..

Janita ♥ Göran
2008 - 07 - 19Premiären!

Hela morgondagen kommer att spenderas i Luleå då jag i sällskap med familjen Penttinen är bjuden på Tonis systers bröllop..

Det är en händelse som jag sett fram emot ett bra tag nu - inte bara för att man får göra sig riktigt fin, utan också för den anledningen att jag aldrig varit på bröllop! I mina rosenrosa fantasidrömmar föreställer jag mig ett riktigt filmbröllop, då detta är den enda erfarenhet jag har i dessa sammanhang. Vigseln + bröllopsfesten kommer i allafall att ske ute på en ö i Luleå skärgård och jag tror/hoppas att det kommer bli riktigt trevligt!

Allt är i allafall väl förberett från min sida; klänningen är fixad, blommorna till håret är inköpta och Elli är snäll nog att fixa mitt hår, så det enda jag behöver göra nu är att infinna mig på rätt plats vid rätt tidpunkt imorgon!

Trevlig Helg!

Kort, kort!

Min dag i väldigt korta drag:

  • Jobbat 7.00-13.00
  • Snabbvisit till Luleå.
  • Lagat stuvade makaroner och korv (för första gången - med bra resultat!)
  • TV-kväll med "Project Runway" m.m.


Helgbloggare?

Upptäckte just att jag inte har bloggat sedan förra helgen. Anledningen till detta borde vara att jag dels inte haft tid, men också att jag inte haft så mycket intressant att skriva om. Min vecka har enbart bestått av arbete och inte så mycket mer intressant än så. Kanske dags att mynta uttrycket "helgbloggare"?För övrigt kan jag tipsa om denna sida (som jag var helt ovetandes om) där jag hittade en söt väska att ha på bröllopet nästa helg:

Accessora

Jordgubbar & rapportering.

Gårdagskvällen gick i lugnets tecken. Jag var hemma och åt jordgubbar och grädde och vid kl 21 gjorde Camilla mig sällskap. Hon fick mig att skratta både en och två gånger då hon hade mycket nytt att förtälja, vilket resulterade i att hon pratade non-stop. Underhållande, men även välbehövligt då det känns som att jag levt utan någon kontakt med den yttre världen den senaste veckan (p.g.a. trötthet).

Under helgen har jag i allafall hunnit ladda batterierna, så nu är jag igång igen!

Söt panda!

Ett nytt tillskott på min lista över filmer jag vill se:

"Kung Fu Panda"Paris vs. Medelhavet

Jag vill ha värme - nuuuuu! Prognoserna för värme ser ju inte vidare bra ut för oss här uppe i norra Sverige, så det blir väl att ställa in sig på att spara lite pengar och boka en bad- och solresa om man ens ska ha någon chans alls att få känna solens värmande strålar på ens bleka kinder.

Enligt mina och Tonis planer var siktet inställt på några dagar i Paris i augusti, men jag är minst lika sugen att ta 1 vecka på någon varm Medelhavsö. Det optimala skulle ju vara om man slapp välja, men då guldpengarna tyvärr inte räcker till så får vi nöja oss med ett av alternativen (i allafall i år). Det vi väljer bort i år får vi ta nästa år i stället!

     vs.  

Storstad eller sol- och bad?

Godmorgon!

Vilket härligt väder det är ute! Vågar man tro att sommaren har kommit på riktigt nu? Igår var det ett riktigt ruskväder med åska och spöregn, men mysigt var det i allafall. Såklart är det det ju fint väder idag då jag jobbar kväll, vilket inte ger mig någon chans att kunna njuta av solen och värmen. Som tur är, är jag ledig hela helgen och jag hoppas att väderkartorna är fulla av stora solar över hela Norrbotten.De senaste dagarna har jag passat på att vila upp mig lite, men jag har även hunnit med att söka ett jobb (som jag verkligen hoppas att jag får) samt flytta Besse till hans nya stall. Det är mycket nytt både för han och för oss, men han/vi kommer nog trivas riktigt bra till slut!

För övrigt har jag blivit en hejare på Guitar Hero (nivå easy) där jag tar varje tillfälle som ges att utmana Toni. Han spelar dock på en helt annan nivå, så våra matcher brukar bara sluta på ett sätt.

Nu - frukost!

Hört under gårdagen..

De två World Trade Center-tornen till varann:


- Värst vad du blev rasande igår.
- Ja, jag vet inte vad som flög i mig.RSS 2.0