Rapport fran Rethymnon.

Har ar det soligt & varmt. Dagarna agnas till att bada & sola samt ata. Vi ater hela tiden, haha.
Flygresan ner gick bra, dock flog vi igenom ett ovader sa da blev det lite turbulens vilket var lite obehagligt.
Jag har lyckligtvis inte brant mej annu, siktet ar installt pa att bli riktigt chokladbrun. Vi far se om jag lyckas. Toni har daremot brant sej litegrann pa ryggen, men inte sa farligt som vi trodde. 
De narmsta dagarna tankte vi hinna en svang till Chania och Watercity. Jippie!
Jag och Toni fick ett smakprov idag av himlen nar vi stannade till i en glassbar dar de endast serverade Haegen-Dasz. Mums! Bestallde en Chokaholic.

Aventyret med att tamja badmadrasserna fortsatter..


Kreta, here we come!

Idag åker vi, Wiihoo!

image47

Dejta en kändis.

Mikael Persbrant är verkligen mannen för mej eller så inte.  Att Babben Larsson och Toni skulle vara ett fint par håller jag väl heller inte riktigt med om. Testa själv om du har lite att göra, ger ju lite nöje för en stund i allafall.

"Dejta en kändis"

Dags att beställa.

image45

image46
Jag vill ha NU! Äntligen har jag hittat en telefon jag vill ha. Måste dock vänta på lönen innan jag kan beställa.Förändringar & tårar.

Tryggheten försvinner bit för bit. Bubblan har börjat spricka. Förändringarna blir allt för många att hantera.
Hur hanterar man det när allt inom en säger "Nej, jag vill inte." Allt blev så påtagligt i lördags när det var sista kvällen med gänget på ett bra tag.

Sanna återvänder ju till Umeå och Minna flyttar till Örebro. Kvällen började hyfsat med tacos och karaoke, men slutade i tårar. Det var som att öppna en kran, allt man hållit inom sej det senaste veckorna kom forsande över en. Att man kan vara så naiv och tro att det kommer vara såhär livet ut? Vänner som mina växer inte på träd.

Det är inte Kalix som är tryggheten utan personerna som finns där, men vad finns kvar när de flyttar? Förändringar är inte bara av ondo, det för oftast med sej ngt gott också. Nackdelen med att jobba med äldre är att man blir så medveten om hur kort livet är och att man faktiskt bara lever en gång. Kanske får jag se det som en fördel? Att i stället ta alla chanser man får. Det är väl det här som är livet..

Lite bilder från kvällen:


                                                                            Tejp-Elli             Frida & Jag


                Från oss till Minna                                                      Frida, vars är du?

                                 

Pippi & Krumelurer

Pippi plockar fram tre krumelurpiller och om man äter dem i mörker och säger "Fina lilla krumelur, jag vill inte bliva stur", ja, då blir man aldrig stor.

Så blir det, de tre kommer aldrig att växa upp och Pippi får nöja sig med att bli en blott 10-årig sjörövare. De tre kan fortsätta bygga snöhus, klättra i Pippis ek där det växer sockerdricka, vara sakletare, rida omkring på hästen och Pippi kan fortsätta berätta historier från de sju haven.


Tycker inte om det som sker nu med alla förändringar, splittringar etc. De jag tycker om vill jag ha nära mej. Jag vill inte heller bli stor..Damien Rice - 9 crimes
Ciara feat. 50 cent - Cant leave em' alone
Justin Timberlake feat. 50 cent - Ayo technology
Shaggy feat. Will.I.Am - Shut up and dance


Please press rewind.

Jag vill vrida tillbaka klockan till den 19 juni 2007 - till detta underbara ögonblick då vi fick en ToR till himlen. Visiten var dock alldeles för kort enligt oss alla, men har vi tur får vi uppleva det en gång till. Favorit i repris? Självklart!


"Cry Me A River" Helt underbar, kvällens bästa låt!

"What goes around.."

"Dancemoves"

"Like I Love You"
Skriken & falsksången i bakgrunden är bara att ignorera, jag/vi är inga höjdare på att sjunga, haha.


Working Class.

Min sötnos har fått förlängt på Tele24. Jag är så glad och stolt över honom!

Drömmar & Karaoke.

"Jag drömde att jag var ett pokerbord" var det första orden som nådde mina öron när jag vaknade på morgon. Finns det något bättre sätt att börja dagen med än med ett leende?

För övrigt är jag expert på det här med nattliga konversationer som jag är lyckligt ovetandes om att jag håller på med tills dess att jag vaknar på morgonen och får höra sammanfattningen av. Vem har sagt att man inte kan vara underhållande fastän man sover? Min kära kusins nattliga varning för "Chinuckos i dörren" får mej att skratta varje gång det kommer på tal, haha.

Kvällen har varit fylld med karaoke och skönsång (?) från vårat håll. Efter lite tekniska komplikationer värmde vi upp med allt från schlager till "Boten Anna". Ingen falsksång här inte. Gummorna gjorde sej sen redo för att fara ut och jag styrde hemåt eftersom att jobbet väntar kl 7 imorgon.

Den går aldrig ur tiden: Pharrell feat Jay-Z - Frontin'
.

The Holiday

När jag vanligtvis blir rekommenderad en film av någon/några som tycker den är bra, brukar det sluta med att jag har alldeles för höga förväntningar som slutar i besvikelse. Men med "The Holiday" var det raka motsatsen! Vilken gullig och bra film det var. Frida och Camilla hade verkligen rätt om den.

Trött & Hungrig

Nu var denna jobbhelg avklarad, dock kan jag inte känna mej helt ledig ännu eftersom att jag jobbar imorgon. För första gången på hela sommaren känner jag mej riktigt trött av allt jobbande. Kroppen och fötterna protesterar.
Tror faktiskt att vädret spelar in också, fint väder gör det mkt lättare att gå till jobbet fastän man helst skulle vilja vara ledig. Men det känns i allafall värt det den 27:e varje månad när spargrisen ökar några kilo i vikt. Nu går man i allafall in på slutsträckan till veckan, 4 dagar kvar, Jippie! Det blir en fullspäckad vecka med ett hektiskt schema:
  • Hundvakt ons-sön
  • Ridlektioner
  • Jobb, jobb, jobb!
De två förstnämnda innnebär ju bara en massa roligt, sen hade jag tänkt mej hinna och bada lite om våra vädergubbar håller vad det lovat. Håll tummarna för fint väder hela veckan!

Mamma 54 år

Idag fyller min Maamie år. Snart blir det tårta och fika, Mums!

RSS 2.0