Rethymnon.

Om 1 månad ligger vi på Rethymnons strand och solar. Får en härlig känsla i magen när jag tänker på det. Förhoppningsvis kommer jag hem brun som en pepparkaka också.

Dagstemp: +28 c
Nattemp: +22 c
Vattentemp: +25 c

  image30

Måste fixa passet först, men det blir imorgon. Gonatt!

20 - 21 juli

Jag har verkligen haft en bra helg på alla sätt och vis. Marie och Dan var och hälsade på i fredags och då var det inplanerat en fisketur. Fiskelyckan var väl inte allt för stor denna kväll, men lite nappade det ju i allafall. Vovvarna fick dock inte följa med i båten, då en av dom har en tendens att hoppa efter dragen.Som Sanna så väl beskrev det "Detta kommer ju gå till historien eller i allafall Guiness Rekordbok" efter att jag bestämt för att komma ut kl 22.30 på lördag. Den annars så förutsägbara Linko, var rejält oförutsägbar och med lyckat resultat! Guiness Rekordbok? Nja, det är ju inget rekord direkt. Historien? Ja, kanske.

Så skoj som vi hade har jag nog aldrig haft, både före hos Camilla och sen på hotellet. Överraskade den helt ovetandes Frida som antagligen trodde att jag var hemma och tog det lugnt/sov. Frida blev glad och jag blev glad. Allt stämde, bra musik, lagom med folk och alla på ett bra humör. Nästa gång blir det Pussycat Dolls eller? Haha.
Prutartakterna med taxichaufförerna sitter i på hemmaplan också och vilket jag är grymt duktig på eftersom att jag hitills lyckats få till det pris jag vill.Summan av kardemumman blir kanske att den annars så välplanerade perfektionisten Linko kanske får fortsätta på samma bana, vi får se..

Hjärtat mitt är hemma imorgon.

Hoppades att han skulle komma hem tidigare än beräknat och ngn måste ha hört min önskan..Bilbingo.

Den för kvällen inplanerade minigolfturneringen ställdes in till förmån för Bilbingo i Risön efter att vinst-optimistiska Sanna övertygat oss om att komma och spela. Efter lite uppladdning på Rimi med Ramlösa och Ballerinakex (fusk, fusk, fusk!) bar det av mor Risön. Sanna var laddad till max med en "Vi kommer vinna"-inställning och det var ju det vi hoppades på. Så blev dock inte fallet, satsade 170 :- och hoppades på att vinna 20 000 :-, men vi åkte alla hem besvikna och 170 :- fattigare. Bättre lycka nästa gång kanske?

           "Jag har nästan alla Olof nummer nu"
                                           "Åh nej, jag har spelat på fel bricka!"

Påbörjade mitt Dawsons Creek-maraton igår kväll, får passa på medan Toni är hos sin Farmor och Farfar för det lär inte bli ngn fortsättning sen när han är hemma, haha. Fuskade lite igår också, Ben & Jerry ropade på mej ifrån frysen och det var ngt jag inte kunde motstå.
                    image19När ska detta få ett slut?

Regn, regn och mera regn. När ska detta sluta? Hösten, vintern och våren har redan regnat bort.
Sommaren 2007 verkar gå samma öde till mötes.

Tur att vi ska boka våran resa snart så vi kanske får lite sol i allafall. Får hålla tummarna så att allt inte blir slutsålt.

image18
Ngt sånt här skulle ju inte sitta helt fel :)

Den globala uppvärmningen."Global uppvärmning är när det blir varmt på dagen av solen som då värmer upp vattnet så man kan bada.
 Sen på natten blir det kallt."

                                              Camilla Johansson

"Global uppvärmning är skräckvisionen att utsläppen av koldioxid i jordens atmosfär får värmen från solens strålar att stängas inne, varvid världshaven värms upp, polarisarna smälter och vattennivån stiger med flera meter och översvämmar kustnära regioner. För de frusna nordbor som inte tycker att lite värme låter så farligt, finns en variation på temat, nämligen att Golfströmmen ska vända riktning och norra Europa blir lika kallt som Alaska."

                                              susning.nu

Ja, vad ska man säga? Camilla är för härlig. Hon får mej och alla andra att skratta/le varje dag :) Dock ligger en beställning av en upplaga Uppslagsböcker nära till hands, haha. Kanske tar vi en prenumeration på NSD el. Vetenskapens Värld när vi ändå är igång, vad säger du Cäm?
Vikingen & Stugan.

Som vanligt går tiden så fort när man har en ledig helg, att man knappt hinner gå hem från jobbet och så är man tillbaka igen. Min beställning på fint väder måste ha kommit bort på Postkontoret och pga detta fick jag planera om helgen lite.

Fredag: Jag och Toni började kvällen på Vikingen med Frida och David. Lite besvikna blev vi då vi upptäckte att våran favorit fläsknoisetter plockats bort från menyn. I stället blev det lammytterfile med pesto (hade aldrig ätit lamm tidigare), det var gott, dock var det lite för lite mat för att mätta min hungriga mage. Jag och Frida avslutade det fint i allafall med en Banana Split, som var mums!

Efter maten styrde vi mot "Baki-Ö" för att umgås lite med Camilla & Co i hennes stuga och det var mysigt. Hade vi avslutat omgången i Rappakalja så hade jag nog vunnit, haha. Synd att vi missade ögonblicket då Camilla la fram sitt förslag om att det var Hitler som uppfann kundvagnen, haha.
Toni som till vardags är en riktig badkruka, trotsade den kalla temp. på både land och i havet och badade efter lite uppvärmning i bastun.Lördag: Klockan ringde 06.30 och då var det dags att stiga upp för att fara til stallet. Resten av dagen vilade jag för att sen fara till Emelie för lite kalas-i-efterskott. Det var mums med kladdkaka och glass! Att jag sen var riktigt dålig på Guitar Hero var en helt annan sak.

Söndag: Stalltjänst igen, ingen sovmorgon alltså. Tog igen det sen på dagen och sov till 13.15. Jag gjorde som människorna förr i tiden och hedrade söndagen med att vila. Jag och Toni såg sen "Den gröna milen" på kvällen, somnade dock när det var ca 30 min kvar så slutet förblev hemligt för mej. Eftersom att det var sista godisdagen på helgen köpte jag en av ICA's butiksbakade Chokladmuffins, men den orkade jag inte äta upp så jag fuskade lite på måndagen och åt den efter lunchen, haha.

Nu ska jag leta fram ngt hårt som jag kan slå i huvudet på min övertrötta, men mkt söta pojkvän som vägrar sova fastän han börjar kl. 07.00 imorgon och har ställt klockan på exakt 06.09.

Gonatt!

I mina öron..

Rihanna - god girl gone bad
Jojo - anything
Sean Kingston - beautiful girls
Dj Khaled feat Akon mfl - we takin over
Rihanna - don't stop the music
Brick & Lace - love is wicked
J-status feat Rihanna - roll it
Mario - how do i breathe
Natasha Bedingfield - soulmate
Fergie - Big girls do't cry
Rihanna -rehab

..samt Timbaland's album "Shock Value". Blir aldrig less det albumet.
 Jag är nog guldmedlem i "musik-konsumtions-klubben", haha.
I väntan på annat..

Haha, lite kortvarig underhållning om man har lite att göra :)

Välj månaden (numret) du är född i:
1 - I ate
2 - I needed
3 - I ran naked with
4 - I shot
5 - I cuddled with
6 - I smoked whit
7 - I banged
8 - I ran shirtless with
9 - I stabbed
10 - I killed
11 - I slept with
12 - I killed

Välj datumet du är född på:
01 - the trojan man
02 - a dog
03 - a jew
04 - Paris Hilton
05 - a toothbrush
06 - a homo
07 - Barny the dinosaur
08 - a prostitute
09 - a pornstar
10 - a bag of weed
11 - the kool-aid-man
12 - Santa Claus
13 - a condom
14 - a whorè
15 - an orange
16 - a stripper
17 - a bisexual
18 - a horse
19 - my boyfriend
20 - a crackhead
21 - a homeless guy
22 - my lover
23 - my crush
24 - an easter egg
25 - a jar of honey
26 - a hottie
27 - a bowl of cereal
28 - a french fry
29 - your dealer
30 - a glass of milk
31 - Your grandma

Välj färgen på tröjan/plagget du har på dig:


White - because thats how i roll
Black - because im sexy as hell
Pink - Because the lil people told me to
Red - because I have AMAZING boobs
Blue - because I'm a pimp and your jealous
Polka Dots - because I hate my life
Purple - because I'm gày
Gray - because I love marijuana
Other - because I have double D's
Green - because I'm good in bed
Orange - because I smoke crack
Turqoise - beacuse I have a noodle in my noose
Brown - because i had to
Shirtless - because I've got abs

Resultat: I killed my crush because I'm sexy as hell.Solen, vars är du?

Mulet och trist väder ute. Finns det ngnstans där man kan beställa fint väder?


RSS 2.0