Ny musik!

Någon mer än jag som älskar ny musik?
Paula DeAnda - Marching
Chris Brown - I Needed You
Chris Brown feat. Keri Hilson - Superhuman
Jordin Sparks - Freeze
Colby O'Donis - She didn't go
M. Pokora feat. Timbaland - No Me Without You
Nicole Scherzinger feat. Pharrell Williams - Heartbeat
Keyshia Cole - Heaven Sent

Kontraster.

Medans de flesta av mina sötnosar spenderar kvällen på ute på nöjen, så är detta mitt recept på en lördagskväll efter jobbet..

Kort och gott:

  • Ett rör med gröna Pringles.
  • Ett paket Remi-kakor.
  • En flaska Trocadero.
  • Tonis lap-top i famnen.
  • "Project Runway" med Heidi Klum & Co.
  • Catch-up av "The Hills".Midsommarplanering!

Såhär ser mina planer ut under helgen:

Midsommarafton
♥ Stalltjänst (morgon + lunch)
Jobba 12.00-21.15

Midsommardagen
♥ Jobba 8.15-16.00
♥ Toni fyller 22 år vilket innebär middag med grillat och sen kalas + tårta!

Söndag
♥ Jobba 7.00-12.00, 16.15-21.15

Bara tanken på alla pengar som kommer rulla in under helgen (200 kr/h) gör det hela så mycket lättare. Jag har dock haft lite otur igen, då jag jobbar på Tonis födelsedag för tredje året i rad, men i år har vi löst det ganska bra ändå. Jag hoppas att han kommer tycka om sin present..


Off to work..

På morgon känner jag mig riktigt utvilad. Jag är ledig hela dagen lång och jag har inte allt för mycket inplanerat under dagen, annat än att hjälpa mamma att handla inför den stundande midsommarhelgen.

Efter att jag och Toni ätit frukost tillsammans begav han sig mot IKEA-land i sina nya arbetskläder. Kläderna var verkligen pricken över i:et då det gjorde att han såg både proffessionell och söt ut på samma gång! Jag tror att han hamnat rätt, för jag märker på han att han trivs där.

Nej, nu måste jag göra mig i ordning - ha en bra dag!

Summa summarum.

Då fick jag äntligen tummen ur röven och laddade upp bilderna från förra veckan. Här är ett axplock från dem:

Hästmässan, Boden, 080608

Kalix studentbal, 080612
Utsläppet/kusinens student 080613


Det här med tid och uppdatering..

Det har varit fullt upp hela helgen. En bättre uppdatering om alla händelserna + foton kommer vid ett senare tillfälle då det finns mer tid!

Musik!

I väntan på orginalet..
Coldplay - Viva la Vida

(Här framförd av "Coldplayers")

Grön av avund..

Ikväll är det dags för årets studenter (däribland min kusin) att gå på den efterlängtade balen. Jag önskar så innerligt att jag också fick vara en av dem ikväll..Studentbal -06

Heja Sverige?

Som den icke-fotbollsintresserad människa som jag är, så tänker jag inte spendera de närmsta timmarna med att se Sveriges landslag spela boll mot solbrända greker.

Nej, i stället tänker jag bara ligga här i min säng och ta det lugnt. Det är den bästa sysselsättningen för tillfället, då jag av respekt mot Toni, inte vill störa han i hans supportande.

Det jag kan konstatera ikväll är att den enda jag supportar och hejar på när det gäller fotboll är min pojkvän!

Trevlig kväll!Uppdatering

22.09: Toni ställer sig upp, viftar med armarna och väser fram ett skrik (för att inte väcka pappa) då Zlatan gör 1-0. Sen vänder han sig mot mig, ler och säger "Såg du det där? Se reprisen nu!"

22.14: Proceduren upprepas, fast nu med frasen "Kolla nu, kolla nu" medans han försöker få mitt intresse genom att klappa mig på benet.

Städa, städa!

Bara ordet låter jobbigt, men när man är färdig och allt är sådär rent och fint och luktar gott - ja, då känner man sig nöjd. Tanken av att det dröjer ett tag tills det är dags igen, förstärker känslan över att man gjort något riktigt bra!

Så nu ligger jag här i sängen och känner mig sådär riktigt nöjd. Jag har spenderat de senaste 3 h med att storstäda, vilket bl a innefattar att putsa fönstren. Jag fick även ett ryck och åkte iväg och köpte nya gardiner, vilket resulterade i ett par  vit/rosa/gröna panellängder med blommor på. Nu ska jag bara försöka hitta ett par söta, små matchande kuddar till så blir det perfekt!


Tuppen & Krogfesten -08.

Uppe med tuppen igen som vanligt, både bildligt och bokstavligt talat. Bildligt då våran granne faktiskt har en tupp som brukar gala vid de tillfällen då han känner för det. Det går dock inte att beställa väckning av han då hans galeri inte riktigt är att lita på. Jag har lite problem att sova längre än till kl 9.30 då min kropp är programmerad att gå upp tidigt. Den verkar inte förstå det här med helger och sovmorgnar.

Nu gled jag ifrån ämnet lite, hade ju tänkt blogga lite om gårdagskvällen som bestod av utgång på årets krogfest. Siktet för kvällen var inställt på att fira Kristina (som fyller 19 år idag) och att dansa. Jag kan inte komma ihåg hur länge sedan det var som det spelades så bra musik. Ärligt talat så tror jag aldrig att det har varit så bra musik som det var igår (med några få undantag). Det var en härlig blandning som gjorde att vi dansade non-stop med några korta pauser.

C, vad säger du? Vågar vi säga att det var en lyckad kväll?

Här är i allafall lite bilder:


Hej sommar?

Vågar man verkligen tro att det är sommar nu? Solen skiner och graderna på termometern stiger sakta men säkert över över +22˚. De närmsta dagarna är fulla av inplanerade saker bl a kalas, utgång och ett besök på hästmässan i Boden och jag hoppas att solen kommer fortsätta skina på våran bleka hud..

Spekulera mera?

Ibland kan jag förundras över hur mycket tid man lägger ner i att spekulera om saker och händelser. Ofta finner man sig själv spekulerandes om allt och alla, utan att egentligen veta varför. Vad fyller dessa spekulationer för mening? För de är ju just bara spekulationer vilket innebär en massa påståenden man förmodligen aldrig kommer att få något vettigt svar på. Är det bara ett enkelt sätt att fördriva tid?

Såhär säger den svenska ordlistan:

"Spekulera → tänka djupt, intensivt, filosofiskt för att (i regel enbart med hjälp av förståndet eller förmå­gan till reflexion) söka finna svar på väsentliga frågor (om tillvarons gåtor, tingens väsen o. d.). Grubbla över sådana frågor som (med hänsyn till dess art eller föremål) anses meningslöst/onyttigt. Göra lösa antaganden, fundera."

Det som fick mig att fundera över detta var då vi i lördagskväll åkte till Haparanda för ett besök på MAX. Då vi beställt och betalat satte vi oss ner för att vänta på våran mat. Det hela började med att det kom in en grupp med IKEA-anställda. Klockan var då ca 23.00 och våran första tanke var "Hmm, undrar varför de jobbar så sent?". I våra funderingar försökte vi hitta svar, men de bara ledde till fler och fler frågor.

Mitt i allt hörde vi att de pratade skånska eller någon annan dialekt, vilket resulterade i ännu fler frågor "Vad gör de här?" och förslag på svar "Utbildning eller arbete?" osv. Dessa stackars personer var nog inte ens medvetna om att de var anledningen till vårat diskussionsämne. Våra spekulationer slutade i och med att vi fick våran mat, men efter ca 5 min var vi igång igen då dessa personer-utan-förklaring satte sig vid bordet in till vårat. Kristina råkades då få en skymt av deras passer-kort vilket var märkt "Besökare". Detta svar gav oss nog med lugn och ro för att kunna äta upp våran mat så att vi sedan kunde bege oss hem mot Kalix igen.

Så vad fick vi ut av detta? Som jag tidigare nämnde är det troligen inget mer än ett enkelt tidsfördriv. Kanske är det också ett sätt att stilla sin egen nyfikenhet och ge sig själv ett svar? För spekulera, det gör man ju när man inte vet.

Äntligen juni!

Nu är det officiellt sommar! Nu får vi bara vänta in värmen..I korta drag..

Min lördagskväll:

Sällskap av Camilla och Kristina. Fint väder. Promenad ner på stan. Inköp av gotta. ToR till Haparanda. Friscomål på MAX. Bra musik och mycket prat.. Falsksång i bilen till Ne-Yo, Chris Brown & Co. Saknad efter Toni. Godnatt.

RSS 2.0