Packo Loco

Som sagt så bär det av till huvudstaden på fredag och som vanligt så har jag lite problem med packningen (jag har dock inte ens börjat ännu, men planeringen i mitt huvud har). Ursäkterna "tänk om..." och "ifall att" använder jag flitigt under själva packandet och det hela slutar alltid med att jag står där med en alldeles för överfylld väska. Det är nog lika bra att jag ger upp eftersom att jag aldrig verkar lära mig. Jag får helt enkelt acceptera att jag inte kan vinna i fighten om resväskans utrymme.

När jag ändä är inne på det här med Stockholm och packande så kan jag även berätta att jag spenderat ca 15 min av mitt telefonsamtal med Camilla genom att driva med henne om valet av jacka. Stackarn, det är inte lätt när man är lättlurad och har en kompis som gillar att luras!
På min önskelista...

Nostalgi i uppdaterad version!

Plattform, glada färger, kluriga banor och Mario & Co. Kan det bli bättre?


Två ska bli tre!


Detta är Sigge och han är det nyaste tillskottet i vår fyrbenta familj. Han är för tillfället 8 veckor gammal och bor fortfarande kvar hemma med sin mamma och sina syskon, men den 16 december är han redo att lämna födelsehemmets trygga vrå för att flytta in hos mig och Toni. Så man kan kort och gott säga att han är våran lilla julklapp till oss själva. Vi har ju sedan tidigare bestämt att vi skulle skaffa oss en kisse så småningom och "så småningom" blev lite tidigare än anat, men det var kärlek vid första ögonkastet!

Mooonday

Nyss hemkommen från en omgång med kvällssim. Trött, men nöjd - dock med relativt lågt blodsocker. Jag antar att man inte håller sig mätt allt för länge på soppa när man ska och simma senare på kvällen. Det är andra gången som jag är nu under den senaste veckan och även om jag inte lyckas bibehålla denna goda vana så är jag i allafall glad de gångerna som jag  faktiskt tar mig iväg. Mycket pga alla de positiva effekterna de ger för min nacke och rygg. Kroppen är ju som sagt inte ämnad att sitta still ca 8 h/dag och ibland måste man helt enkelt ta sig i kragen, även om de bara blir "just" ibland.

En kopp thé, äggmackor och den tredje Twilight-boken är det som kommer utgöra avslutningen på min måndagskväll! Godnatt!

Våra vackra djur!

 

Vi passade på att fotografera våra fyrbenta sötnosar idag i det snötäckta landskapet. Den översta bilden är min favorit eftersom att den har fångat Besse i precis rätt stund!


Veckans...

Dilemma: Vaccinera eller ej?
Goda nyhet: Äntligen fast anställd!
Förberedelser: Stockholm 20-22 nov.
- Flygbiljetter bokade - check!
- Biobiljetter till premiärhelgen av New Moon bokade - check!
Bekvämlighet: Tack gode gud för att vi äntligen fått vår diskmaskin.
Sötnos: Toni (för att han vet att hans flickvän vill ha fullkornspasta)
Galning: Doris - vilken energi hon har fått! Beviset på att blodpudding och leverpastej gör under för dåliga blodvärden.
Överraskning: Snön!
Högst-upp-på-inköpslistan: Nytt vintertäcke till Besse.
Syster: Notti - för att du är DU!
Saknad: Frida och våra pratstunder
Nya bilder!

Lite bilder från vår Halloween finns här samt övriga höstbilder!Äntligen lite snö!

Snön fullkomligt vräker ner ute, det är lördag, jag är ledig och jag ska alldeles snart bege mig hem mot mamma och pappa för att hälsa på dom lite. Eftersom att jag ska promenera så lär jag se ut som en lite snögubbe när jag kommer fram!

Ljus i mörkret

En vecka går så fort och idag har Frida åkt hem igen, men nästa gång vi ses så är det i hennes del av landet för den 20 november är det inplanerat en weekend i vår kära huvudstad! Det blir verkligen något att se fram emot i det rådande höstmörkret.

RSS 2.0