Lite bilder från helgen som gick:

Vi har haft besök från Kalix förra helgen då vi hann med allt från runda på stan, fika på B.O, middag på Cooks Krog och Melodifestivalen såklart. Under middagen på Cooks fick jag stifta bekanstskap med två nya rätter: Ostron respektive Creme Brulee. Den sistnämnda var en av de bästa efterätterna jag ätit, så underbart god! Det var lite spännande att få testa på ostron och det är definitivt inget jag kommer att beställa, men jag är en erfarenhet rikare och det var inte lika äckligt som jag fantiserat - varken till smak eller konsisten. Det var så kul att få ha dem här, så jag hoppas att vi snart gör om det!


Melodifestivalen 2012: Deltävling 4

Då var alla deltävlingar avklarade och ingen behöver väl fråga mig vem som var min favorit i det sista startfältet? "He came, he saw, he delivered" är allt jag behöver säga och han gjorde nog ingen besviken. Nu återstår det bara att rösta fram honom till segern, så att han får chansen att visa Europa vad han går för.

Danny Saucedo - Amazing

 

Även om han hade de flestas ögon på sig, så fanns det ju även några motståndare:

1. Charlotte Perelli - "The Girl": Låten började bra med en vers som byggde upp förväntingarna, men så kom vi till refrängen och där var det platt fall. Det lät inte ens som att versen och refrängen hörde ihop, så jag förstår att hon inte gick vidare. Varför avsluta på det här sättet när hon kunde ha valt att sluta på topp?
2. OPA! - "Allt blir bra igen": Startnummer två, behöver jag säga mer?
3. Dynazty - "Land of broken dreams": Jag är inget stort fan av rock, men jag fick i allafall inte ont i öronen av det här bidraget. Den var inte lika stark som H.E.A.T's "1000 miles" och därför blev det Andra Chansen.
4. Lotta Engberg & Christer Sjögren - "Don't let me down": Favoriten för alla Svensktopps-älskare och tyvärr etsar sig refrängen fast i huvudet. Tråkigare koreografi och framträdande får man leta efter. Det spelar ingen roll om de här två har ett förflutet tillsammans eftersom de hade noll kemi tillsammans på scenen.
5. Hanna Lindblad - "Goosebumps": Om man som relativt okänd vill slå sig fram i detta namnkunniga startfält måste man vara riktigt bra och ha ett starkt bidrag. Det är en svår uppgift och tyvärr lyckades inte Hanna lindblad. Låten var väl inte dålig, men inte bra nog.
6. Axel Algmark - "Kyss mig": Jag har inte mycket till övers för Håkan Hellström och än mindre för Håkan Hellström-look-a-likes. Man kan inte kopiera honom och komma undan med det. Kom med något eget för tusan!
7. Lisa Miskovzky - "Why start a fire": Menlöst bidrag och absolut inte värd en finalplats.
8. Danny Saucedo - "Amazing": Ord överflödiga. Jag kan väl medge att han inte var lika stark i rösten som vanligt, men han höll ändå bra kvalité och sjöng betydligt bättre än vad Eric Saade någonsin gjort. Alla vet hur bra han sjunger, så jag är inte orolig. Danny for president!

Ljuv musik för öronen

Jag älskar det rena i den här låten, både i hans röst och i kombination

med pianot och gitarren!

 

Will Young - Come on (Acoustic)


Melodifestivalen 2012: Deltävling 3

Den tredje deltävlingen rörde om i grytan rejält med upprörda känslor hos de flesta, så även hos mig. Orsaken stavas B j ö r n R a n e l i d och jag kan fortfarande inte förstå att han gick vidare till final. Det är ett skämt, men någonstans känner jag mig ändå ganska säker eftersom att han ändå inte har någon vinstchans när det vankas final.

Min absoluta favorit var såklart Mattias och det har han varit ända sedan Idol till E.M.D. Att sjunga Rnb/Soul på svenska är ingen lätt match, men han gjorde det så bra och jag hade verkligen hoppats att han skulle ta sig vidare till final.

Mattias Andréasson - "Förlåt Mig"


1. Youngblood - "Youngblood: Pinsamt är bara förnamnet. Ett gäng förvuxna tonårskillar som varken kunde sjunga, dansa eller koordinera sig på scenen. Inte ens utseendet kan rädda dessa killar, för det har de inte heller. Hårt, men sant.
2. Maria BenHajji - "I mina drömmar": Ytterligare ett bevis på att bidrag med startnummer två bara är skräp. Stilen hade hon snott av förra årets Sara Varga och låten andades alldeles för mycket 90-tal.
3. Mattias Andrésson - "Förlåt mig": Kvällens bästa låt och framträdande. Som jag nämnde ovan imponerade han med sin svenska Rnb/Soul och jag vill bara ha mer! Synd bara att han inte fick gå vidare, men jag tror ändå att han kommer att gå bra för honom med hans solosatsning.
4. Love Generation - "Just a little bit": Betydligt bättre än förra året, men jag förstår fortfarande inte hur RedOne kan vilja sätta sin signatur på en sådan här låt? Åter igen känns det tyvärr som att det var en låt som "blev över" eller något som praktikanten på kontoret fått producera, om man jämför med hans övriga låtar.
5. Carolina Wallin Perez - "Sanningen": Hennes byxdress var mer minnesvärd än låten.
6. Andreas Johnson - "Lovelight": Plagiat på Suedes "Beautiful Ones". Nu blir det trångt i sopkorgen hos Marie Serneholt och Sonja Aldén för det är även där Andreas Johnson hör hemma. Förnyelse tack (både när det kommer till musik och frisyr)!
7. Molly Sandén - "Why am I crying": Ett av kvällens bättre bidrag, men jag har dock lite svårt för henne och henns försök till att fiska sympatiröster. Jag har en teori om att hon och Eric Saades förhållande varit ett enda stort PR-trick (på samma sätt som Marie Serneholt och Måns Zemmerlöv) och hur lämpligt var det inte att de bröt upp några veckor innan hon skulle framträda i Melodifestivalen med ett bidrag som handlade om just detta? Alla älskar en bra snyfthistoria och lilla Molly är ju sååååå gullig...
8. Björn Ranelid feat. Sara Li - "Mirakel": Hur lyckas han?


Gott-gott-i-gott-gott

Smygstartade fettisdagen redan igår. Jag gjorde flera stycken igår och imorgon blir det att göra fler!


Fredagsmys!


Lite lektionsridning

Förra veckans ridlektion kan sammanfattas ganska kort: Jag red som en kratta i 45 min, därefter blev jag arg på mig själv och började "rida". Den sista kvarten gick alltså betydligt bättre och Landell var riktigt trevlig när det var dags att sluta. Så jag var lite irriterad på mig själv när jag åkte hem, men jag var i allafall fast besluten om att göra om och göra rätt till den kommande lektionen...

...som alltså var igår! Det gick betydligt bättre och både jag och Maria var överens om att det var mitt bästa pass hittills. Jag blev tilldelad Farucco som jag inte ridit på ett tag, så till en början försökte jag bara känna av honom lite och hitta rätt knappar. Maria rådde mig att hålla kvar vid min plan under uppvärmningen och inte stressas av de andra när de bytte gångart osv. Jag är ju van att rida helt efter "eget huvud" utan tidspress och blir lätt lite spänd samt ofokuserad när de andra börjar galoppera under uppvärmningen innan jag själv anser att jag är klar i traven till exempel. Summa summarum ska jag alltså hålla mig till min plan, så att jag får igenom det jag begär innan jag går vidare till nästa steg som jag gör i normala fall.

Till en början fick jag rida honom relativt rak och bara låta allt falla på plats med så små hjälper som möjligt. Jag fokuserade mycket på min egen sits och försökte vara konsekvent mot mig själv. Detta ledde relativt snabbt till att alla bitar föll på plats som gjorde att han började arbeta på i en väldigt trevlig form! Det var så kul att rida igår och verkligen få "vänta in" honom.

Här är en av de övningarna som vi jobbade med:


Sköna fredag

Just idag känns det extra skönt med fredag. Det har varit en fullspäckad vecka med utbildning och min hjärna är minst sagt fullproppad med massa information och nya intryck. Det är riktigt kul och jag ser fram emot nästa vecka då vi ska få sitta bredvid de erfarna handläggarna för att se flödet och hur allt fungerar rent praktiskt.

Vi har något kortare dagar under utbildningstiden med hänsyn till all ny kunskap som ska läras in, så idag har jag slutat kl 15 vilket kändes oerhört lyxigt! Promenerade hem i det vackra vädret (sol -2° c) och kilade förbi mataffären för att inhandla ingredienser till kvällens middag. Resterande tid av kvällen ska jag inta soffläge tillsammans med Toni för att forsätta plöja igenom säsong två av "Sopranos".

Helgens planer består av följande: Melodifestivalen, stallet och semmelbak!

Sätta färg på tillvaron

Det blev ju som sagt ett besök till IKEA-land i helgen när jag var hem till Kalix, där bl a toalettartiklar fanns med på inköpslistan.

Våran "lilltoa" är nyrenoverad och har saknat det mesta, men nu fick jag med mig lite smått och gott. Det märks att vi börjar gå mot ljusare tider för då vill man genast ha lite färg igen!

 


Melodifestivalen 2012: Deltävling 2

Det har gått några dagar sedan deltävling 2 avgjordes och jag tror såhär på förhand att vi alla kommer att komma ihåg den omgången som den sämta av alla fyra när hela tävlingen är avgjord (trots att vi ännu inte sett de sista två deltävlingarna). Något guldkorn fanns det såklart, men överlag var kvalitén på bidragen ganska dålig.

1. Ulrik Munther - "Soldiers": Ingen riktig vinnarlåt tyvärr, men duktig är han! Ulrik Munther har aldrig varit min favorit, men på senare tid har jag börjat upptäcka hans begåvning. Jag smälter inte på samma sätt som småtjejerna när de ser honom, men han är en duktig artist.
2. Top Cats - "Baby Doll": Bidragen med snartnummer brukar av någon konstig anledning vara de absolut tråkigaste i startfältet, så Top Cats var betydligt mer underhållande än de andra bidragen med samma startnummer - men gillar jag det ändå? Svar NEJ, det här är inte min typ av musik och varför hade de så tråkiga kläder? Det är ju Melodifestivalen för tusan!
3. Sonja Aldén - "I din himmel": Hon och hennes nasala samt gnälliga röst hör hemma i sopkorgen tillsammans med Marie Serneholt. Punkt.
4. Andreas Lundstedt -"Aldrig, aldrig": Aldrig, aldrig...en vinst (och i det här fallet ingen finalplats heller). Jag gillar Andreas Lundstedt, men mest i sällskap av Alcazar.
5. Timoteij - "Stormande hav": Man behöver bara höra dem en gång så vet man hur de alltid låter. Ingen överraskning, inget nytt och ingen vinnarlåt. De får tralla sig hemåt i stället.
6. David Lindgren - "Shout it out": Låten var skriven för Danny, men han tackade nej till förmån för "Amazing" som var ännu bättre. Mitt favoritbidrag under kvällen. Helt klart bäst, men tyvärr har inte David Lindgren den utstrålning och karisma (eller utseénde...förlåt...) för att göra den här låten till ett vinnarbidrag.
7. Mimi Oh - "Det går för långsamt": Det här kan inte vara en av de bästa bidragen som skickats in till tävlingen? Hur kan en sådan här låt få vara med? Varken hon eller låten tillförde någonting.
8. Tomas Di Leva - "Ge aldrig upp": Jag hade väl aldrig kunnat tro att det gömde sig en liten schalgerfantast i Tomas Di Leva! Såg ni hans inövade handrörelser i bästa schlagermanér? Han gjorde det bra i sann Di Leva-anda, men det räcker inte.

Den eviga diskussionen om vatten

Den ack så viktiga diskussionen om vatten till hästar på vintern är ständigt återkommande så fort vintern nalkas. Jag slutar aldrig att förvånas över s k "hästmänniskors" hantering och utfodring med vatten till hästar på vintern. När ämnet kommer upp möts man av kommentarer som handlar om allt från att "hästar äter ju snö..." till att "...men hästar dricker inte lika mycket på vintern" eller "vi ger dem blött kraftfoder på morgonen så klarar de sig".

Det är viktigt att man tar upp den här diskussionen, så att förhoppningsvis fler människor lär sig att förstå hur viktigt det är. Okunskap går oftast att åtgärda, men ren dumhet eller slöhet är obotligt och också de vanligaste orsakerna till att man inte vattnar sina hästar på vintern. Man ska inte döma människor, men inte det här fallet dömer jag hårt och skoningslöst. För mig är det en självklarhet att hästar ska erbjudas vatten ute, även om det är minusgrader och vinter. Jag har full förståelse för att alla inte har möjlighet att köpa en Thermobar, men bär i allafall ut en hink med ljummet vatten och erbjud hästen vatten - även om det fryser efter en liten stund!

Våran Thermobar är ett av mina bästa inköp och värd varenda krona. Hästarna dricker ordentligt och älskar det tempererade vattnet och på köpet slipper vi oroa oss för att våra fyrbenta vänner är törstiga. Att slippa bära ut hinkar ser jag bara som ett plus i kanten tack vare enklare hantering.

Hästar är varken renar eller kameler som kan lagra vatten i en puckel, så erbjud hästarna vatten utomhus också.
Nytt, nytt, nytt!

Nytt jobb, ny arbetsplats, nya rutiner, nya saker att lära sig, nya människor! Det känns riktigt bra efter de här första dagarna, trots att jag är lite trött i huvudet efter all ny information. Det blir utbildning under de närmsta två veckorna och därefter kommer jag och mina tre kollegor (som också börjat nu) vara redo att sätta igång på riktigt.Jag känner verkligen att jag saknat att ha ett arbete som innefattar människor, men nu får jag även den delen tillgodosedd. Först väntar dock lite "korvstoppning" och träning innan vi släpps lösa, så nu kör vi!

K.A.L.I.X

Det blev en helhelg i Kalix igen och jag har hunnit med allt från lunch och fika på Lyktan, kalas hos Frida & Co, mysa med Besse, besök till IKEA-land och kvalitétstid med familjen. Fullt upp alltså!

Den lilla rosa nosen

När jag är på "hemmaplan" finns det en liten söt herre som mer än gärna delar säng med mig. Han har parkerat sig på sin favoritplats uppe vid huvudet.


UtvärderingBildkälla

Att återgå till livet som ridskoleelev har varit lite av en ny erfarenhet för mig och jag blir bara mer positiv ju fler lektioner jag rider. Först och främst känns det bra att jag verkligen får valuta för pengarna som inkluderar bra undervisning av en utbildad instruktör, välridna och trevliga hästar samt en organiserad anläggning.

Senast jag var aktiv ridskoleelev var någon gång på högstadiet (förutom ett litet gästspel på en termin för några år sedan). I det läget fick jag inte den utvecklingen jag ville ha vilket gjorde att jag slutade och med facit i hand så berodde det till största delen på utbildningsnivån på både hästarna och instruktörerna. En mindre ridklubb på en mindre ort har tyvärr inte samma möjligheter och det blir lite av en ond cirkel då en ridskola behöver sina elever för att kunna gå runt, men utan bra hästar och instruktörer så kommer inga elever. Ett jobbigt läge helt enkelt.

Flytten till Luleå har därmed inte enbart gett mig möjligheter till utveckling arbetsmässigt, utan också när det kommer till mitt absoluta favoritintresse här i livet. Det finns betydligt fler möjligheter för mig att utveckla min ridning och mitt hästeri än tidigare, vilket har lett till att min motivation och mitt intresse bara ökar mer och mer! Vi får se vad framtiden bjuder på och det känns som att jag är på rätt ställe den dagen då det blir dags för en ny stor träningskamrat.

Vardagsgott


Ibland tillåter jag mig själv att fuska med lite gotta, trots att det är en vanlig vardag! Toni är inte sen att haka på som min "partner in crime" och ikväll blev det Amerikanska chokladrutor, mums!

Systra Mi och Doris

image description image description image description

Kvalitétstid på torsdag med de här två damerna. På agendan står följande:

Stallbesök till Aladdin
Ridlektion
TV-spel
Hemgjord pizza

Ugglor i mossen

De här små ugglorna fick följa med hem efter vårt besök på stan i måndags:

 


Winter!


Intressant läsning!

Jag kan inte annat än säga att det är skönt med lite ledighet såhär mitt i allt. Lite pluggande måste jag dock hinna med då jag ska läsa en vetenskaplig avhandling och analysera samt sammanfatta med hjälp av en viss bok.

Efter lite letande har jag hittat den ultimata avhandlingen att grotta ner mig i - "Att utveckla handlingskraft: Om flickors identitetsskapande processer i stallet" som bl a behandlar en del av det ledarskap som vi tjejer, flickor och kvinnor får lära oss i stallet. Innan jag kan börja analysera måste jag plöja igenom 179 sidor, men det blev ack så mycket enklare när det har att göra med mitt eget intresse!

Tips!

Hittade ett bra tips i senaste numret av ICA's "Buffé" där det stod att man kunde dela och frysa in övermogna bananer för att sedan använda dem till smoothies. Jag tyckte att det var ett toppenbra tips för då slipper man ju slänga dem + att du har färdigdelade bananer om du blir sugen på en smoothie!

Melodifestivalen 2012: Deltävling 1

Då var första deltävlingen avklarad. Det var ett brokigt gäng redan på pappret och vi fick väl se det mesta och lite till. Loreen var min favorit sen innan och jag tror inte att hon gjorde någon besviken. Programledarna fick också godkänt och jag tyckte att det var proffsiga och gjorde ett bra jobb.

Jag saknar dock förra årets "förberedelseakt" där de grillade artisterna på ett kul sätt. Att se artisten gå in till valfri (?) musik var väl inte allt för underhållande. Ett annat minus var den långa väntetiden från det att de meddelat vem som gått vidare tills dess att artisten stod på scenen. Hur kul är det att se artisten bli fotad av ett gäng med journalister?

1. Sean Banan - "Sean den förste banan": Mähända att det är dagispop, men det är bra dagispop! Underhållande med en cathig refräng och en bra show. Absolut ingen vinnarlåt, men jag hade gärna sett honom i finalen.
2. Abalone Dots - "På väg": Kisspaus...................
3. The Moniker - "I want to be Chris Isaak": Förra året var han en irriterande fluga med en tjatig refräng som inte gick att vifta bort, men i år var det bara grått. Vad sjöng han? Hur gick refrängen? Frågetecknen hopar sig.
4. Afrodite - "The boy can dance": Schlager, färg, Afrodite - man får det man förväntar sig, men inget mer. Det kändes tamt på något vis.
5. Dead by april - "Mystery": Sveriges svar på Linkin Park som gjorde growlandet folkligt. Ledsångaren som sjöng den vanliga sången hade de nog hittat i någon Idol-kö, tatuerat, färgat håret på och vips kunde han sjunga hårdrock. Inte mina favoriter, men jag fick inte ont i öronen i allafall.
6. Marie Serneholt - "Salt & Pepper": Hur tänkte Marie Serneholt när hon hörde den här låten första gången och bestämde sig för att delta med den? "Hmm, jag tror nog att jag kan vinna med den här låten...". Ingen hade kunna göra den här låten bra och definitivt inte Marie Serneholt. Hennes sångröst är lika obefintlig som hennes utstrålning.
7. Torsten Flinck och Revolutionsorkestern - "Jag reser mig igen": Någon måste bidra med lite skandaler och svensk musik, men det här är inget för mig.
8. Loreen - "Euphoria": Kvällens absolut bästa! Loreen har varit en favorit ända sedan hon deltog i Idol 2004 och har en av Sveriges bästa och mest originella röster. Hon gjorde nog ingen besviken och definitivt inte mig! Hon kommer att vara med och slåss i toppstriden i slutet och skulle definivt vara en bra representant för Sverige. Superbra låt, bra show och en duktig sångerska - ett vinnande koncept!


Lektion 26 januari & 2 februari

Kom på att jag har glömt att sammanfatta det två senaste lektionerna. Jag har ridit Titten båda gångerna och nu börjar jag få lite bättre koll på honom. Sista lektionen var den bästa hittills från min sida sett och på slutet hade jag verkligen den rätta känslan, vilket resulterade i lite beröm från Maria så det var kul att höra att det jag kände också syntes!

Sista ridpasset jobbade vi mycket med skolorna där vi varvade mellan öppna, sluta och förvänd sluta, i både trav och galopp. Den förvända slutan gick helt klart bäst, men det var riktigt bra övningar där utmaningen var att samordna och koordinera alla hjälper på ett mjukt sätt.

Jag fokuserar mycket på min sits samt mina armbågar och de "fjädrande" handlederna och jag känner redan att jag gjort framsteg. Jag har bara hunnit rida fem lektioner och märker redan att det går utvecklingen går framåt - effektiv ridning och utlärning alltså!

Här är en översikt på övningen från torsdagens lektion. Vi behöll grundkonceptet nästa hela lektionen, men varierade skolorna och gångarterna. Det var en väldigt bra övning som man kan variera i det oändliga nästan, så då är det bra att spara ner den så att man kommer ihåg den!


Lördagsmys...

...enligt Sigge!


En rundtur i stallet!

Här är lite bilder på stallet och omgivningarna runt omkring så att ni vet hur det ser ut där jag håller till:


Stallet


Ridbanan


En del av hagarna och några av Aladdins stallkompisar


Stigen till Aladdins hage


Lilleman och Aladdin i hagen
(För övrigt så mäter "Lilleman" ca 1.75 cm i mankhöjd)


Stallet


Aladdins box

Snart är det dags...Nu laddar vi för den första deltävlingen i årets Melodifestival!
Här går det att lyssna på bidragen i sin helhet.Vinterpromenad

Frostiga ögonfransar I

 

Frostiga ögonfransar II

 

Det är bara häst- och hundägare som ger sig ut i den här kylan. Om det är rent dårskap eller bara ett bevis på hur hängiven man är sitt intresse är upp till betraktaren att avgöra.

 

Termometern visade på -32° c när jag närmade mig stallet, vilket gjorde att jag lade planerna om en skrittur på hyllan till förmån för en promenad istället. Jag var väl förberedd enligt lager-på-lager-principen med tre lager kläder där såklart ylleunderstället var på + ytterkläderna. Jag har inte frusit det minsta, varken om fötter eller händer.

 

Aladdin verkade också tycka att det var skönt att komma ut på en liten promenad och även han var påpälsad så att han inte skulle frysa. Det blev en 30 minuters promenad och jag passade på att träna lite ledarskap och lydnad. Han går redan jättebra, men det är nyttiga övningar speciellt när vi håller på att lära känna varann. Han var så mysig och "snosig" i stallet när jag borstade honom och han gillar verkligen när man pysslar med honom. Det är ju inte alla hästar som uppskattar det på samma sätt som han.


Kallt!

 

Luleå 2012-02-04 kl 08.29


Nya serier!

En av mina favoritsysselsättningar är att följa olika serier och här är två nya serier som jag har börjat se. Toni gillar det lika mycket som jag, men brukar dock avstå från alla "tjejserier", så den översta får jag helt enkelt se ensam. Den nedre köper han med lite övertalning. Jag har bara sett två avsnitt, men det verkar lovande!

 


"Hart of Dixie""New girl"
Fredagsfunderingar

Sådärja, nu har jag äntligen fått slänga mig på soffan efter att ha stämplat ut på jobbet för sista gången. Jag har haft en trevlig sista dag, då jag oväntat blev bjuden på lunch och fick en bukett med jättefina blommor av mina snälla arbetskamrater. Det var väldigt gulligt av dem!

Nu väntar en hel veckas ledighet innan jag kör igång igen, så då ska jag passa på att ladda batterierna så att hjärnan blir redo för att ta in en massa ny information (för det lär bli en hel del här framöver...). Plugg och ett besök till Kalix är också inplanerat. Jag och Toni har planerat in en "strosa-på-staden-dag" på måndag och passa på att fika, äta och kika i affärer. Vi har bott här i strax över tre månader och har bara varit på stan tillsammans en gång, så nu tyckte vi att det var dags att utforska fikautbudet lite bättre.

Egentligen skulle jag ha börjat mitt nya jobb i onsdags, men eftersom att jag hade 1 månads uppsägningstid räknat från den 5 januari så blev det en senare start för mig. Min första arbetsdag blir alltså den 13 februari då jag får börja med utbildning tillsammans med en annan tjej som också var tvungen att förskjuta startdatumet. För enkelhetens skull och för att lättare kunna samordna allting börjar vi därmed samtidigt, istället för att jag annars skulle ha börjat ensam nu på måndag. Jag är dock anställd fr.o.m. med måndagen, men får alltså börja med semester. Oj, vad mycket datum det blev nu!

Tråkigt bara att termometern står stadigt på -30° c, men jag hoppas att det blir lite varmare i helgen då jag har hand om Aladdin lördag-söndag. Jag hade planerat in en skrittur imorgon, så vi får väl hoppas att det i allafall kan bli någon grad varmare. Ylleunderstället åker dock på i vilket fall som helst!

Majtan ♥

"Men när du känner vinden, den mjuka ljumma vinden om sommaren, den som blåser över stigarna i skogen, där jag en gång bar dig på min rygg. Då ska du känna som en hälsning långt ifrån, en sammetsmjuk smekning, som från en varm len mule mot din kind ..."


Den 2:a februari 2011 är en dag jag aldrig kommer att glömma. Idag är det precis 1 år sedan vi lät våran vackra Majtan vandra vidare och trots att det var rätt beslut, har saknaden efter henne inte blivit mindre. Hon gjorde ett sådant stort avtryck och jag tror inte att jag någonsin kommer att träffa en häst igen som hade den speciella dragningskraften som hon hade och jag tror att de flesta som träffat henne kan bekräfta detta.


RSS 2.0