Rapport!

En kort rapport från Kungshusby - vi äter, umgås, myser och upptäcker!

Jag har problem med att packa...gissa varf...

dsc00320 (MMS)

Jag har problem med att packa...gissa varför? ;)


Helg!

Sista timmarna på jobbet har sniglat sig fram, men nu har jag slutat vilket innebär att det är HELG! Toni är och hämtar den perfekta fredagsmaten - pizza och kebabtallrik och efter det blir det en sväng till stallet innan det är dags för en fredagskväll i vågrätt läge framför TV:n och IDOL. Trevlig helg!

Duktig gubbe!


Allt ni behöver se är de första 30 sek när Toni gör mål under matchen mot Pajala igår. Observera målgesten ;)


TV-hösten

Uppstarten av alla TV-program är en av fördelarna med hösten. Ingen har väl missat att Idol börjat, däremot så hade jag ingen aning om att "Kungarna av Tylösand" skulle börja. Första avsnittet visades igår och det var Camilla som tipsade mig om det. Jag undrar var Kanal5 hittat alla dessa människor utan hämningar, men kul var det i allafall.

TV-program där folk gör bort sig är ett väl beprövat koncept och uppskattas av folket hemma i TV-sofforna. Se bara på "Big Brother" - hur kul var det inte när"Big Brother-Peter" pissade ner sina egna kläder i fyllan till exempel? "Kungarna av Tylösand" var dock lite mer extremt och vågat än "Big Brother" var, men jag ska i allafall se andra avsnittet som visas nästa vecka!

Våran skönhet!

 

 


Höstsemester!

Nu har vi bokat flygbiljetterna inför vårt besök ner till Marie och Dan i Enköping 24-26 september. Hela familjen åker ner och jag tjuvstartar resan redan den 22 september eftersom att jag ska åka och hälsa på Frida också. Jag ser verkligen framemot det och det ska bli så kul att umgås och se hur deras nya lägenhet ser ut samt att få ser var Marie och Dan bor och hur deras lilla hus ser ut! Men det bästa av allt är att det blir en mini-weekend full av kvalitetstid med mina nära och kära!

RSS 2.0