Come fly with me

Ikväll kl 22.30 lyfter vi mot varmare breddgrader. En hel vecka med sol, bad och vila. Det ska bli obeskrivligt skönt! Här är en länk till vårt hotell.


Resfeber?

Jag gjorde ett halvhjärtat försök till att skriva en packningslista ikväll, men jag gav upp redan efter ca 3-4 rader. Det känns alltid som att jag kommer att glömma något livsviktigt, men jag ska försöka att tänka till och dessutom se till att packa i lugn och ro. Fö att packa när man är stressad är nästan samma sak som att åka utan packning, för man får ändå aldrig med sig något vettigt.

Sprang även in en snabbis på Apoteket idag för att inhandla lite nyttosaker inför resan. Det blev allt från solkräm till små söta tomma reseförpackningsburkar och på inrådan av storasyster, även ett paket Resorb och Dimor (tabletter mot akut diarré) - för att citera henne "ja, ifall att ni får akut diarré på flyget hem". Även jag har påverkats en aning av hysterin kring "Svininfluensan", så en förpackning handsprit blev det också. Man får tydligen vara beredd på det mesta.

Nu ska jag se till att få mig en god natts sömn, så att jag orkar med det nästkommande 35 h timmarna med packning och flygresa.

Godnatt!

Bättre sent än aldrig!

Nu har jag semester! Wiihoo!

Dags för pausvila?

Att sommaren till största delen bestått av jobb har satt sina spår - både fysisk och psykiskt. Huden är blekare än blekast och min hjärna och mitt sinne är tröttare än tröttast. Jag antar att det blir desto mer påtagligt ju närmare ledigheten man närmar sig, för jag har endast 5 dagar (och 3 arbetsdagar) kvar innan jag får lite efterlängtad semester. Det känns underbart att få vara h e l t ledig i 2,5 vecka. Först 1 veckas sol och värme för att sedan vila och ladda inför hösten/vintern...


Gratulationer!

Sen får jag inte glömma att gratulera min kära storasyster och Doris till deras Lp1. Ni är bäst!Foto: Spinnrockens Kennel

Saknad!

Nu har det gått en vecka sedan vårt tårfyllda avsked under åskovädret. Frida har nu varit borta en hel vecka och jag måste säga att det känns väldigt tomt. När vi har pratat i telefon så har min ständiga öppningsfras varit "När kommer du hem?" varierat med "Kommer ni hem nu?". Hon är alldeles för långt borta från oss nu, men samtidigt som mitt egoistiska jag önskar att de snart kommer hem så är jag ändå glad för deras skull - att de vågar ta steget och pröva. Men just nu är det enda jag kan säga......JAG SAKNAR DIG FRIDA!Studenten -06

Flyttbestyr

Nu har vi äntligen fått igång Internet och då är det väl dags för en liten uppdatering. Den här helgen har till största delen bestått av en massa flyttbestyr då vi nu har flyttat in i vår lägenhet. Helgen började tyvärr inte på bästa sätt, då Toni gick och skadade axeln under fredagkvällens fotbollsmatch och det innebär att han kommer att spendera den närmsta veckan med den vänstra armen stilla i en mitella. Som tur är har vi haft snälla människor till hjälp som har ryckt in och hjälpt oss att flytta möbler m.m.

Nu är det alltså flyttkartonger och blåa IKEA-påsar i vartenda hörn, så vi har en hel del att packa upp och göra i ordning, så den närmsta tiden får vi leva efter mottot "att ta lite i taget". Nu är vi i allafall på plats, så nu får det ta den tid det tar.

För övrigt...

...så är det dags att säga "hej då" till Frida ikväll eftersom att de beger sig ner mot Stockholm och deras nya hem imorgon. Jag får ladda upp med pappersnäsdukar och förbereda mig på ett grinkalas. Hur ska vi klara oss?RSS 2.0