Happy campers!

Utsikten från stugan


Veckans campingäventyr levde inte riktigt upp till förväntningarna. Tonis present var en mysig utflykt till Klubbviken där jag hade bokat en mysig tvåbäddstuga nere vid vattnet med en trerättersmiddag i deras restaurang. Jag hade hört en massa gott om detta ställe och speciellt deras mat, så jag hade i allafall en liten förhoppning om att det skulle stämma.

Med risk för att låta negativ så var ingenting speciellt bra. Stugan var gullig och läget var fint, men den var ostädad och smutsig. Restaurangen var också ostädad och det hängde dammspindelnät i lamporna. Personalen i restaurangen var ung och oerfaren vilket gjorde att servitrisen glömde delar av vår beställning 3 ggr, "oxfilén" var senig, de serverade sprutgrädde till efterrätten, toapappret var slut på toaletterna...

Jag klagar sällan på maten, men den här gången var det befogat. Hur ska de annars kunna ändra sig? Vi var dessutom inte de enda som klagade, då även ett annat sällskap på ca 8 personer fick senig "oxfilé" som dessutom inte var tillagad enligt deras önskemål. De skickade tillbaka sina tallrikar och var lika missnöjda som oss.

Trots detta och det kalla, blåsiga vädret så hade vi ändå kul och skrattade en hel del åt vårt lilla "campingäventyr" men det var skönt att ta sista båten hem och få tillbringa natten i sin egen mysiga säng.

Vi kan dock återigen konstatera att vi inte är några campingmänniskor, vare sig det gäller tält, husvagn eller stuga!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0