Mitt lilla dilemma

Inte ett enda inlägg på vad blir det...hmm...11 dagar? På senaste tiden har jag varit en urusel bloggare. Denna gången har jag inte lidit av bloggtorka, utan det enda jag kan skylla på är att när det händer som mest så har man ingen tid över till att blogga om det. Ett litet dilemma alltså.

Lite tidsfördriv..

Nu är jag äntligen frisk! Börjar jobba kl 11.23 och nu försöker jag bara fördriva tiden fram tills jag börjar. Jag steg nämligen upp kl 07.20 för att pallra mig iväg för lite massage, vilket jag nu såhär i efterhand kan säga var väldigt välbehövligt. Den tidiga uppstigningen har nu resulterat i att jag varit påklädd och färdig sen ca 1 h tillbaka.

Skärtorsdag imorgon och det innebär halv arbetsdag på jobbet. När jag slutar ska jag och Camilla bege oss ner på stan för lite sista-minuten-inköp och förberedelser inför kvällen. Det vankas nämligen utgång och oddsen för en bra kväll ser tämligen bra ut då både Sanna och Minna kommit hem, vilket innebär att vi alla kommer vara på plats tillsammans samtidigt!

Nu är det dock dags för frukost/brunch/lunch innan jag ska bege mig mot jobbet. Ha en bra dag!

Den ena dagen är den andra lik......och idag har inte varit något undantag från igår. Jag har rört mig från sängen till köket till toaletten till sängen till köket o.s.v. You get the point.

Jag har dock fördrivit tiden på bästa möjliga sätt, nämligen genom att så smått börjat plöja mig igenom hela säsong 4 av The Hills samt de första avsnitten av The City. Jag har dock mycket kvar att se, vilket är perfekt eftersom att jag då vet vad jag kommer att pyssla med imorgon. Morgondagen blir därmed heller inget undantag, en dag i sängen med laptopen på magen!

Grattis!


HURRA, HURRA, HURRA, HURRA...
 för min kära storasyster som fyller 26 år idag!

Jag är sjuk...

Mamma som aldrig annars är sjuk har varit sjuk i veckan och då är det väl klart att jag blir smittad. Vädret har visat sig från sin bästa sida idag och jag har varit förvisad till sängen h e l a dagen lång. Typiskt.

RSS 2.0