Packat och klart!

Nu är allt packat och klart. Som vanligt har jag packat alldeles för mycket, men jag antar att det är bättre att gå in med inställningen att man får vara förberedd på allt. Eftersom att vi både ska springa på stan och se fotboll, så tog utrymmet i väskan slut ganska fort då jag var tvungen att packa ner lite varma kläder också. Stockholm ligger ju ca 100 mil söderut, men det är nog ändå inte speciellt varmt att stå ute och se på fotboll i november. 

Jag kunde inte motstå att köpa med den här lilla, söta tandkrämstuben då jag var in på Apoteket igår. Den kostade endast 9 :- och är ca 6 cm hög, vilket gjorde den perfekt att packa med i min proppfulla väska!

Ha en trevlig Halloween!

Kakor, kramar & kalas!

För att fatta mig kort om min födelsedag: god smörgåstårta, mumsigt fika, härligt sällskap och fina presenter! Min önskelista bestod till största delen av nyttiga saker så som en brödrost, en elvisp, ett strykjärn och mer därtill. Jag fick både det ena och det andra, men även ett kakfat och en mysig helg på PiteHavsbad som inkluderade bad, shopping och middag. Där var det inte själva presenten som överraskade mig mest, i stället blev jag helt stum över det rim han hade knåpat ihop till presenten. Jag visste att han var duktig på det här med ord och att skriva, men han är en riktig ordkonstnär!

Nuförtiden är dock inte presenterna det viktigaste när man fyller år, utan det är att få äta en massa gott tillsammans med dom man tycker om. Det är nog ett tydligt tecken på att man börjar bli gammal (hemska tanke!). Oj då, jag börjar nog drabbas av lite åldersnoja...

Sista biten på plats..

Nu är allt klappat och klart inför våran weekend i Sthlm. Fick tillbaka min beviljade ledighetsansökan på jobbet idag, vilket var det sista jag hade kvar på min "att-göra-lista". Hotellrum har vi bokat förra veckan och flyg- och fotbollsbiljetterna är bokade sedan ett bra tag! Valet av hotell föll denna gången på Nordic Light, vilket jag tror kommer bli riktigt bra då det bara ligger ett stenkast ifrån Centralstationen.

Toni, shopping, god mat, fotboll - kan det bli mycket bättre?

Any Given Sunday..

Nyvaken och helt utvilad. Toni ligger kvar i sängen och sover gott, jag har har lite problem med att sova länge för jag vaknar alldeles för tidigt enligt min mening. Solen skiner i allafall ute och allt är alldeles sådär härligt vitt och frostigt. Det är det ultimata höstvädret, regn och blåst kan vi gärna skippa.

Som jag planerat (?) gjorde jag inte allt för mycket igår, passade på att vila, planerade lite inför mitt kalas och var ut en sväng med mamma och Besse i skogen. Då Toni kommit hem från jobbet åt vi gotta och såg film (Any Given Sunday), som vi som vanligt inte hann se färdigt innan jag blev för trött.

Idag har jag i allafall tänkt börja baka inför mitt kalas, men vad jag ska baka tänker jag hålla lite hemligt så att det blir en överraskning för mina gäster!


Sockerchock!

Hjälp, jag tror att jag har en alldeles för hög sockernivå i mitt blod just nu. Ett stort intag av fika, tårta och läsk har nog den effekten..

Kalasfredag!

Det är alltid skönt när fredagen kommer, men idag känns det extra skönt. Jag har inga som helst planer inför helgen, vilket för en gångs skull känns riktigt skönt och därför ska jag bara ta det lugnt, vila och lata mig.
Jag kommer i allafall att starta helgen på bästa möjliga sätt; Camilla och Elli har nämligen bjudit oss på kalas då de har gått och blivit 1 år äldre, vilket innebär tårta och fika - ett vinnande koncept som aldrig slår fel!
Nästa vecka är det min tur och jag har så smått börjat planera vad jag ska baka, vilket oftast brukar betyda en hel del choklad.
Som de allra flesta vet så är Oktober kalasmånaden med stort K!

                                                                                                                                      Foto: Recept.nu

Gårdagen..

  •  Jobbat 8.00-16.37.
  • Åt mammas goda lasagne, mums!
  • Stallet.
  • Bakat hallon- och blåbärspaj.
  • Camilla fyllde 21 år.
  • Träffat Fridas senaste kärlek i hennes liv  - Knut!
  • Toni, lite mys och Greek. Perfekt avslutning!
För övrigt har min storasyster gått och gjort ett riktigt klipp, då hon har gått från att vara en långhårig blondin till att vara en korthårig i stället! Jag ska försöka få tag på lite bildbevis, det bästa kanske skulle vara "före- och efter-bilder"?

Hårresande!

Mitt hår är verkligen i stort behov av lite uppfräschning d.v.s klippning + färgning. Som tur är så har jag bokat tid för det till nästa vecka, dock känns håret alltid värst veckan/dagarna innan man ska till frisören. Varje dag blir en "bad hairday"...

Ny länk!

Kika under fliken "länkar" där man nu även hittar till storasyster och lilla Doris!

Anledningen..

Nej, jag har inte slutat blogga och nej, jag lider inte av bloggtorka. Anledningen till att jag har varit så urusel på att uppdatera min kära blogg beror endast på att jag inte haft allt för mycket spännande att dela med mig av samt att jag har haft lite dåligt med tid att faktiskt sätta mig ner framför datorn och knåpa ihop några rader. Jag ska se till så att jag tar mig lite tid, men först ska jag beställa Kinamat som jag ska äta tillsammans med min stackars halvsjuka pojkvän!

Trevlig Kväll!

RSS 2.0