Sommaren närmar sej.

Varmt och skönt ute. Det är härligt och sen får man påbörja "uppdrag solbrun". Blekfis som jag är, men skam den som ger sej.

Nästa vecka är det födelsedagsbarnens vecka och då blir det kalas + inflyttningsfest. Kristina fyller äntligen 18 och Minna har nu blivit så stor som 20, tiden går fort när man har roligt, haha. De verkar ha ett bra upplägg inför nästa helg, så jag ser verkligen fram emot en helkväll med gummorna!

Blev stoppad av polisen ikväll för att blåsa och visa körkortet. Jag blev nästan glad, fick ju visa mitt körkort för ngn annan än mina nära och kära, haha. Det är väl antagligen bara roligt första gången.
252464-1

Uppnådda mål.

Nu är jag så glad, så glad! Var förbi till matten för att höra hur det gått på Nationella provet som jag gjorde förra veckan.

Jag fick VG+! Wihoo!

Lyssna till goda råd.

Nyss hemkommen från "Pirat-filmen". Den var helt okej, var mysigt att gå på bio för första (!) gången med Toni och efter ett uppehåll på si sådär 3 år, haha.

Toni sitter och blir snaggad efter att ej ha lyssnat på hans flickväns goda råd om att låta bli. Han är snart färdig och har börjat erkänna att jag hade rätt. Hoppas han lärt sej ngt, haha. Men som han själv sa; "Nu kommer jag i allafall sluta tjata om det". Mitt ljus i mörkret är ju i allafall att det växer ut om några månader.

Nu blir det läggdags, ska upp om ca 6 h.

Nu har jag lite tid över...

...att skriva lite i min blogg. Toni ser på fotboll och jag väntar på att Pussycat Dolls avsnitt ll ska ladda ner färdigt.
Ett ypperligt tillfälle alltså!

Har varit full rulle hela dagen, men imorgon är jag ledig och ska ta det lugnt med gubben. I allafall halva dagen för han börjar jobba 13.30.

Praktiken har gått ganska bra idag, dock lite hög ljudnivå, så jag var ganska trött i huvudet när jag kom hem. Har i allafall satt mej i respekt hos ungarna, haha. Go Naughtyspot!

Fullspäckat schema som vanligt inför helgen:

  • Mors Dag (Baka & Äta tårta, köpa present, fira Mamma)
  • Piraterna på bio på fredag (Första biobesöket sen 2003)
  • Stalltjänst (lör + sön)
  • Se gubben spela fotboll och förhoppningsvis göra mål.

RSS 2.0