Bikini sökes!

Väderkartorna svämmar över av solar och metrologerna lovar temperaturer upp till +20˚ c. Detta framkallar lätta panikkänslor då jag vill ha en ny bikini, men tyvärr inte hittat någon ännu. Jag har väl inte varit alltför flitig med att kika efter någon, men nu börjar det vara dags. Efter en liten snabbkoll hittade jag denna, så nu ska jag bara se över lite fler alternativ och sen fundera lite så får jag se vilken jag väljer att beställa hem..

Lövsprickning & jordgubbar.

Vilket underbart härligt väder vi haft de senaste dagarna! Löven har börjat spricka ut ordentligt och vart man än ser är det bara grönt, grönt, grönt! Jag har faktiskt tagit mig i kragen och rensat upp och gjort fint i jordgubbslandet - vilket är ett måste om jag vill ha några jordgubbar i år.


Allt gick vägen..

Anställningsintervjun för Toni gick jättebra och detta har nu lett till att han kommer att spendera sommaren (och förhoppningsvis tiden efter sommaren) arbetandes på IKEA i Haparanda.

Grattis gubben!

Oj då...

Oj då, dagarna bara rinner iväg och jag har tyvärr inte varit allt för flitig med att uppdatera här. De här är nyckelorden för att beskriva de senaste dagarna:

ESC 2008: Kvällens stora fråga - vad hände med Sverige? Om jag ska spekulera i det lite, så tror jag att Perelli "försvann" i det stora hela. Vi skickar i princip det bästa vi har i schlagersammanhang och slutar på en 18:e plats. Man kan nog skylla på en det ena och en det andra (ex. grannländer som röstar på varann), men jag tror att det till största delen berodde på alldeles för lite nytänkande i kombination med ett allt för "välputsat" bidrag. Dock gjorde hon ett kanonframträdande, vilket hon ska ha extrapoäng för. Ärligt talat så tror jag att det hade gått mycket bättre för BWO.
Dags för den svenska schlagerkommittén att tänka om kanske?

Vinnaren då? Enligt min mening så vann inte den rätta låten. Låten var helt okej, men inte mycket mer än så och om Dima Bilan hade haft en aningens bättre sångröst, så hade jag kanske gett han lite fler poäng. Det mest spektakulära med hela framtädandet var världsmästaren i konståkning som fick bevisa att han verkligen "är" bäst, då han klarade av att utföra div konståkningskonster på en platta som var ca två kvadratmeter stor.

Mina favoriter för kvällen var: Armenien, Israel, Frankrike och såklart Sverige.

Back to brown: Frisörbesöket på måndagen resulterade i en härlig chokladbrun färg i håret. Som jag själv sa det: "Nu är det ordning i världen igen". Dock känner jag mig som kärringen mot strömmen som väljer att gå tillbaka till mitt mörka hår inför sommaren och jag kommer säkert fundera både en och två gånger om jag gjort rätt. Huvudsaken är i alla fall att jag trivs med mitt hår och det gör jag nu!

Umeåresan inställd: P.g.a. sinande kassa på flera håll, så var vi illa tvungna att ställa in våran inplanerade resa ner till Umeå och Sanna.

Nu är det dags att göra sig i ordning för jobbet, för övrigt håller jag idag tummarna för min söta pojkvän som ska på arbetsintervju kl. 11.00. Vi hoppas på napp!


Min dag..

Kort och gott:

Första dagen på jobbet idag. Efter min sjukvecka har jag nu tillfrisknat och fått lite energi tillbaka - äntligen! Jag är dock inte helt på topp ännu, men på god väg. Mamma gjorde hemlagad pizza till middag vilket alltid är väldigt uppskattat och efter det begav vi oss till stallet. Resten av kvällen ska jag spendera hemma i mitt eget sällskap!

Trevlig kväll!

ESC 2008 - semifinal 2

Resultatet från gårdagens omgång var ju ganska väntat, då Charlotte gick vidare. Heja Sverige!

Jag är dock otroligt besviken på kvalitén på årets bidrag. Tiden från det att Charlotte framfört sin låt och fram till uppläsningen av resultatet var en enda lång pina på ren svenska. Överlag är det duktiga artister med bra sångröster, men låtarna duger inte till någonting. Dessutom sjunger majoriteten av de tävlande på sitt eget språk vilket gör det hela ännu svårare att ens ursklija ett ord och förstå betydelsen.

Det här är verkligen tävlingen man älskar att kritisera..

Goda nyheter!

Nästa helg kommer jag spendera i Umeå hos Sanna i gott sällskap!

ESC 2008 - semifinal 1

Då var första semifinalen avklarad och startfältet kan sammanfattas på detta vis: tama artister och låtar i kombination med sömpiller och en galen kalkon. De enda bidragen som jag anser klarade sig hyfsat bra var Israel, Armenien och Norge.

Jag belv riktigt besviken på Grekland som ställde upp med någon sorts loj variant på någon av Britneys största hits från slutet på 90-talet. Jag ser framemot semifinal 2 på torsdag då jag hoppas att det är lite högre kvalite på de startande!

Sällskapssjuk..

I brist på annat sällskap under mina sjuklingsdagar får Oprah, gänget i Vänner, Gilmore Girls och Sjunde Himlen verka som mina bästa vänner medans jag ligger i sängen under täcket och kurerar mig. Jag har nu kommit till den punkten att jag börjar bli lite smått less på att vara sjuk och att inte ha ork till någonting. Kanske ett steg i tillfriskningsprocessen?

För övrigt är det ikväll dags för den första semifinalen i Eurovision Song Contest och som jag/vi har längtat! Först på torsdag är det dags för Sverige och fröken Perelli och tills dess så planerar jag att vara frisk så att jag kan se det i sällskap med Frida och resten av våra nyligen invigda schlagerkompanjoner. Jag tippar på att hon går vidare från semi-finalen, för att sen placera sig i topp-5 på lördag. Det kan ju inte gå sämre än för The Ark i allafall..

Det är synd om mej..

Jag är sjuk, ynklig, hungrig och har feber.
Saknaden efter sällskap av Toni gör inte saken bättre..

Dessa sommardagar...

Dessa dagar då sommaren känns väldigt avlägsen och termometern knappt orkar ta sig upp över nollstrecket, ger dessa bilder mig lite extra värme och hopp om den sommaren som väntar..
Hockey & Godis!

Att se min pojkvän sitta här bredvid mig och svära och prata för sig själv gör han inte bara söt, utan även väldigt underhållande vilket får mig att sitta och småle medans jag lyssnar på honom med ett halvt öra. Det sistnämnda p.g.a. att jag är ett uselt sällskap då det gäller hockey på TV - som ni märker finner jag det mer underhållande att uppdatera min blogg.

Tack och lov är det bara några minuter kvar tills matchen är över och då ska vi bege oss ner mot stan så att jag får fylla på mitt godisförråd. Ett paket kakor och några muffins skulle ju inte sitta helt fel..

Trevlig Helg!

Sista rycket!

Nu är jag inne i en period då jag har alldeles för mycket att göra. Dagarna består av jobb och plugg, vilket enkelt uträknat inte lämnar mycket tid över till allt annat d.v.s. Toni och mina övriga nära och kära (Frida, Camilla & Co). Jag har dåligt samvete för det, men jag har lovat mej själv att jag ska gottgöra er för det.

Förhoppningsvis är det sista rycket nu innan sommaren, för jag har planer på att hinna färdigt med det mesta innan sista maj, så att jag får några veckor ledigt innan man börjar jobba den 16 juni. Då tänker jag sikta in mej på att inte göra någonting som kräver en prestation från mej, utan i stället bara ta det som det kommer och spendera tiden med att göra det jag tycker om och som gör mej glad!

Flyttad och klar!

Då var det klappat och klart med bloggflytten, så nu kan man köra igång igen!

13 maj - min namnsdag!

"Linnea eller Linnéa är ett kvinnonamn som kommer från Carl von Linnés släktnamn och är namnet på en växt uppkallad efter honom. Linnés släktnamn kommer i sin tur från en gammal lind som stod vid hans fädernegård.

 

Namnet har stigit stadigt i popularitet sedan 1970-talet. År 2002 och 2003 låg Linnea på 5:e plats på topplistan.
År 2003 fick 3 526 flickor namnet, varav 873 fick det som tilltalsnamn.

 

Den 31 december 2005 fanns det totalt 62 087 personer i Sverige med namnet Linnea varav 10 228 hade det som tilltalsnamn. År 2006 fick 854 flickor namnet Linnéa vilket gjorde det till det 6:e populäraste namnet."


image146

Foto: norrkoping.se

Dagens låt!Rihanna - Rehab

Väck med vesporna!

Lika självklart som att snön smälter på våren och att gräset så småningom blir grönare, kryper alla dessa vespor/mopeder och deras förare ut ur sina iden för att förpesta våran tillvaro de dagar då solen skiner på våran bleka hy (eller rättare sagt alla dagar).

De är överallt som små parasiter och de inte bara låter illa - de är även en trafikfara, vilket jag och många andra med mej fått erfara ett antal gånger.

Så vad säger ni? Dags att låsa in alla vespor och kasta bort nyckeln?

Laddat för filmkväll?

Tillägg på min jag-vill-se-dessa-filmer-lista:

"21"
"What Happens in Vegas.."
"The Bucket List"Helgens planer!

Efter en vecka full av pluggande och jobb, ska jag nu viga fredagskvällen åt vila och mys med Toni. Han har även beställt en klippning av sitt hår så det ska vi väl också hinna med.

De flesta av mina nära och kära är upptagna på annat håll i helgen (Camilla i Gbg och Toni på träningsläger) vilket gör att jag får sysselsätta mej själv på annat sätt. Jag har nämligen lovat mamma och pappa att måla om altanen, så det är hemma ute på gården som jag kommer spendera min helg. Jag håller tummarna för fint väder, då det gör arbetet så mycket roligare!

Planerna för lördagskvällen är inte bestämda ännu, men Kristina har lämnat ett bra förslag så vi får se vart det leder.

Trevlig Helg!

Uppladdade bilder!

Här kommer nu äntligen en del av efterlängtade bilderna från vårat Valborgsfirande. Bättre sent än aldrig eller hur?Kvällen kan för övrigt sammanfattas med dessa ord: grillat, Wii, gott sällskap och en massa prat! Lite fler bilder kommer så småningom att finnas för beskådning på mitt och Fridas Pixbox!

Bloggtorka?

För tillfället lider jag av bloggtorka. Jag har försökt göra flera försök till att skriva några ord, men misslyckats gång på gång. Jag har huvudet fullt av tankar, reflektioner och händelser, men får det varken ur mej i skrift eller tal. Som de flesta vet så brukar det släppa efter ett tag och det kan jag med säkerhet garantera!

Inaktivitet.

Jag har den senaste tiden varit lite dålig på att uppdatera bloggen, detta p.g.a. för lite tid. Jag lovar dock att förbättra mej!

RSS 2.0