Sthlm ToR

Höjdpunkten med resan till Sthlm var ju Justin, men självklart hade vi en massa annat att spendera tid på när vi var där.

Kristina var så gullig vid säkerhetskontrollerna att hon blev inofficiellt utnämnd till våran lilla Al Qaida-medlem med uppdrag att spränga planet i småbitar med en burk med körsbär.

I samma ögonblick som man sätter ner fötterna på marken på Arlanda händer det ngt med en och man kommer automatiskt in i rytmen som är där.
Man småspringer i tunnelbanan, blir lite missnöjd när man ser att det är 7 min tills nästa tåg går och stressar lite mer än vad som är nödvändigt.
"Man tar seden dit man konmmer" brukar det ju heta och det tog vi fasta på, för när vårat kort till tunnelbanan tog slut gjorde vi som resten och bara gick igenom passagen ner till tunnelbanan.
Vi lät en kvinna med barnvagn och en kille med en stor väska bereda väg och sen smög vi bakom, haha.

Prutade på taxipriser gjorde vi också, dessutom med gott resultat. De måste ha tyckt att vi var så gulliga med våran norrländska dialekt. Eller så var vi helt enkelt bra på det :)

Mest nöjd var jag över att efter ett ihärdigt letande hitta jeans som passade. Då lättade en sten från min mage. Glad blev jag också då vi besökte MakeUp Store och såg att det var fullt på hyllorna - raka motsatsen mot för hur det brukar vara i Luleå och det gjorde att man kunde handla det man behövde.

Nu har även jag hamnat i "Ben & Jerry"-träsket efter varningar från Storasyster. Efter att ha ätit deras glass på SevenEleven vill jag inte ha ngt annat. Ingen mera "Gb - Extra Soft" med äckligt mjukmedel. Riktig glass ska det vara.

Ont i fötterna och med div. skavsår kom vi sen glada och välbehållna hem.
Man uppskattar hemma mkt mer när man är borta, även fast det bara var 2 dagar.

Justin Timberlake "FutureSexLoveTour2006"

Finns inga ord som kan beskriva det jag varit med om. Det var så mäktigt! Han var prästen och vi var hans församling (ca 15 000 pers). Jag är ännu mer frälst än tidigare. Jag visste att han inte skulle göra mej besviken, dock var han lite svår att fota eftersom att dansen är ett av hans signum så stod han inte stilla 1 sek på scenen.
Jag har inte ännu inte förstått vad vi fått uppleva!

Han är en sån entertainer och han får en att tro på vartenda ord han sjunger, han bjöd verkligen på sej själv. Att han spelade från 20.30 till 23.20 gjorde ju allt ännu bättre, ingen av oss ville att det skulle ta slut.
Bäst var "Cry Me A River", men alla låtar var toppade/finslipade till max så jag njöt av varenda sekund när hans underbara röst förgyllde våra öron.Jag räknar minuterna..

Imorgon bär det av, Wihoo, Wihoo, Wihoo! Efter att ha längtat, planerat och räknat dagar är det nu dags! Jag, Frida, Kristina & Elli + och i Globen!
Vilket "Halleluljha-moment" det kommer att bli!

Igår gick pirret i magen helt överstyr, det pirrade så mkt i magen (och hela kroppen) att mina ögon gick i strejk och vägrade sluta sej så att jag skulle få mej lite sömn..
Än värre kommer det vara imorgon kväll efter konserten, hur ska man kunna komma ner i varv efter vad jag tror kommer bli årets/århundradets konsert?
Just nu finns det inte ord för den förväntan jag känner..För mkt folk för att det ska var roligt är min uppfattning om utgången på Kalixdagen i helgen. Vi började hos Minna och som vanligt var det roligast där. Jag blir alltid lika less på "Jag är 35+ och har hamnat i en kris" - personerna som inte verkar förstå att de har egna kvällar då de kan gå ut. Ibland tycker jag att Stora borde ha en övre åldersgräns. När de dessutom utnämner sej själva till dörrvakter på toan och vägrar släppa in/ut ngn och är allmänt otrevliga, ja då har det då gått för långt. Blir man otrevlig när man blir äldre?
Nu ska jag ju inte dra alla över en kam, men det finns vissa som utmärker sej lite extra mkt..
Schampo-snobb = jag?

Jag älskar Graham Webb´s schampo och balsam. Även om det är dyrt är det helt klart värt pengarna, vilken skillnad!
Mamma tycker dock att jag slösar, men jag är av en helt annan mening..


Kan ngn spola tillbaka tiden lite?

Snart sommarlov el. jag ska ju jobba så det blir bara lite sommarlov. Vid den här tiden förra året var det Student och Bal för oss och jag längtar tillbaka dit. Jag är avundsjuk på alla 88:or som får vara med om det i år!
Vädret är jag dock inte avis på - regn och mulet är ju inte det ultimata "balvädret" direkt, men det kanske vänder till kvällen. Våran bal var så fin och med alla 193 gäster (ca 95 par) slog vi alla rekord, jag vill göra om det!
Samtidigt vill jag inte spola tillbaka tiden alls för om 1 vecka åker vi till Sthlm..

Lyssna & Njut! → http://www.youtube.com/watch?v=FdKQLxhiB2w
Två fina flugor i en perfekt smäll.

Spenderar mån + tis i Luleå hos storsyrran. Började dagen med lunch från Dagobert och sen bar det av till Lulsundet och badstranden med vovvarna, en dag som denna får man inte vara inne. Var förvånansvärt varmt i vattnet, har dock inte badat (men vadat, haha), sen solade vi och tog det lugnt. Hade köpt med mej en LOKA, men glömt öppnaren, så det blev lite problem. Vi plockade fram vildmarksmänniskan i oss och efter ca 30 min var flaskan öppen med lite hjälp en sten och en metallpinne. Är man törstig så är man.

Efter en stund upptäckte jag att jag hade 2 missade samtal från Frida och ett meddelande som löd "RING MEJ NU!". Jag blev orolig och trodde ngt hade hänt och när jag ringde upp fick jag den glädjande nyheten att Justin inte anländer till Sthlm ensam, han tar även med sej sin vapendragare Timbaland! Wiihoo! Kan det bli mer perfekt?
Nu fattas bara Nelly Furtado och att en viss Pharrell dyker upp och sjunger duett med Justin till "Senorita".
Hoppas bara att SAS inte går i strejk igen och äventyrar våran resa ner, det är så nära nu..

Det bästa Minna och Camilla gjort i sitt liv är nog att flytta närmare mej och Frida. Kan det bli bättre?

Jepp, det kan det nog; om resten flyttar också, haha.
RSS 2.0