Jag vill ha snöknarr...

...under skorna och minusgrader. Inte paraply och ösregn. Jäkla väder!


AW

God mat, bowling, efterrätt och många skratt!


Stad i ljus

Hela Luleå är dekorerat med diverse ljusinstallationer och det är supermysigt nu när det bara blir mörkare och mörkare.

Jag promenerar alltid hem från jobbet och passerar då Floras kulle där det är såhär fint:


Älgkött och nya recept

Det har varit lite dåligt med att testa nya maträtter de sista veckorna, men nu kör vi igång igen. Ursprungsplanen var att testa minst ett nytt recept i veckan och det har varit ganska lagom. Vi kör igång redan idag med älgfärsbiffar och kantarellsås. Frysen är full med älgkött, vilket ger oss många möjligheter att testa nya saker!
 
Styckade en hel älgkalv tillsammans med syrran och pappa förra helgen. Eller styckade och styckade - de styckade och jag malde färs och packade de bitarna som de styckade. Kul var det i allafall!
 

October 2012 through the lens

 
 
 
 
 
 
    

 
 

Våra underbara beskyddare

Dessa underbara djur som finns med oss och berikar våran vardag. Ibland undrar man hur man skulle klara sig utan dem och det kommer tyvärr en dag då vi är tvungen att skiljas från dem. Den sista tiden har två av familjens älskade "fyrbentingar" Doris och Hedwig fått vandra vidare. De må ha varit mina systras hundar, men jag har alltid sett dem som familjens hundar då man spenderat åtskilliga timmar tillsammans med dem.
 
Sett till åldern var de "unga", men när kroppen är sjuk och har ont så finns det tyvärr bara en väg att gå. Inget djur ska behöva lida på grund av människans egoism för att slippa ta avsked. Även om sorgen och saknaden är stor så finns det inga tvivel om att det var det rätta beslutet.
 
Alltid älskade och saknade!
 

 

I'm alive!

Firar Halloween och har det bra!


RSS 2.0