The Studio Tour: Modell för en dag

Jag bryr mig inte om Jantelagen. Resultatet ser ni nedanför och jag är NÖJD!

 

I paketet ingick det make-up och fotografering framför olika bakgrunder och med 3 st klädombyten. Därefter fick man köpa de bilder man önskade och i mitt fall var jag som mest nöjd med bilden ovanför och den fick följa med mig hem till ett pris av 495 :-

Mer info: The Studio

Lite av mina egna bilder bakom kulisserna:Tillfälligt hjärnsläpp?

Jag undrar om jag fick en släng av hjärnsläpp idag? Jag har nämligen anmält mig till "Spinn för Livet"...helt frivilligt!Kvällens skratt!

För alla Let's Dance-fans eller dom som vill ha ett gott skratt:

Tony vs. Tony - Rumba


En vanlig onsdagmorgon...

Nu har vi nått mitten på den här veckan och jag har ett kvällspass idag vilket innebär en skön och välbehövlig sovmorgon. Jag vaknade en stund innan väckarklockan skulle ringa och nere vid mina fötter hade jag Sigge som vaknade när jag började röra på mig. Han blev så glad att han ålade sig upp (drog sig fram med hjälp av framtassarna) tills han var i höjd med mitt huvud, bara för att trycka sin varma och lite blöta nos mot min näsa. Helt klart en betydligt bättre väckning än av en ilsken väckarklocka.

Nu är han ju inte lika gullig alla dagar i veckan. Andra dagar vaknar han före tuppen och är Sigge vaken så ska någon mer vara vaken med honom (tycker han i allafall...). Dessa gånger är det inga milda metoder han använder, utan då använder han sig av den klassiska tass-med-klor-mot-fötter-under-täcket-principen och det är inget vi uppskattar.


Icecold

När ska denna olidliga kyla ge med sig?! Hur hemskt det än låter så har man faktiskt börjat "vänja" sig vid att termometern alltid visar på minst -20° c och våren/sommaren känns väldigt lååångt borta i dessa kyliga tider. Enligt väderprognoserna har de lovat ända ner mot -35° c i natt...brrr...
Nya upptäckter!


(Foto: Eurosport.se)

Sanna har nog inte varit helt fel ute. Vem kunde ana att skidåkning kunde vara så underhållande? Jag och Camilla skrek oss nästan hesa igårkväll när vi hejade fram Anna Haag till OS-silvret hemma från TV-soffan. Det var så spännande och det kommer från mig som egentligen inte är så värst sportintresserad, men igår var det riktigt kul!

Tupperware

Nyss hemkommen från Tupperware-party, som för övrigt var mitt andra under de 30 senaste dagarna. Jag är väl inget större fan av deras produkter, men det är en sak som jag vill ha som bara dem erbjuder och det är deras "MiniMulti-kanna". Den har lufttätt lock, rymmer ca 2,5-3 dl, och är perfekt att ha med sig på jobbet om man t.ex. vill ha mjölk med sig till lunchen. Jag låter ju värre än försäljaren själv...

Jag har dock inte lyckats få tag i den ännu eftersom att den inte finns med i den ordinarie katalogen, utan bara kommer som specialerbjudande ibland. Lite goda nyheter fick jag i allafall idag för nästa månad kommer den att finnas med under månadens erbjudanden och då får jag även med den stora varianten!

Det blev en bra dag till slut:


1 h promenad i strålande solsken
Bakat och ätit semlor
Lagat/ätit mat med min tvåbenta sötnos
Sett 4 avsnitt av Entourage
Myst med vår fyrbenta sötnos
Tränat med Besse
Vilat och tvättat en massa kläder


Take a walk...

Nu har jag laddat mobilen full med bra musik och strax ska jag bege mig ut på en långpromenad i det fina vårvintervädret!

MF 2010


För min del så vankas det Melodifestivalpremiär i kväll då jag missade (!) förra veckans deltävling. Äntligen kan jag väl säga! Jag hade planerat att se reprisen på SVTPlay, men jag har inte hunnit så det får jag göra imorgon i stället. Det innebär även att jag inte hunnit följa upp min tradition med att sammanfatta de tävlande bidragen, men jag ska försöka göra det efter ikväll. Annars har vi har laddat upp med fruktsallad, kladdkaka och glass och på en liten stund får vi sällskap av Camilla och Alf-Erik. Prognoserna för en bra lördagkväll ser därmed ganska goda ut...

Nu är det slut på veckan...

Nu är det slut på veckan,
det är dags för fredagsmyyyyyyyyys...Kick-Off!

Helgen har varit riktigt hektisk och anledningen till detta var årets Kick-Off med jobbet. Lördagen började tidigt med uppstigning kl 04.15. Bussen till Kallax skulle gå kl 06.00 så det var bara att masa sig upp och göra sig i ordning. Det är dock alltid betydligt lättare att stiga upp tidigt när man har något kul framför sig.

Efter att vi landat på Arlanda så bar det iväg mot Nacka och Finnboda Varv där vi skulle spendera dagen. Vi hann med allt från skapande i is till föreläsning med "Världens mesta äventyrska" Renata Chlumska och för att sedan avsluta kvällen med middag och livemusik.

När vi sedan kom till hotellet kl 01.45 så var man rätt så trött efter att ha varit vaken i nästan ett helt dygn, men det var det ändå värt för det var riktigt skoj och det är alltid kul att göra något utannför arbetstid med sina arbetskompisar. Det bästa från dagen var dock ändå föreläsningen med Renata. Den innehöll så mycket mer än hennes berättelser om hennes äventyr och mycket av det hon pratade om kan man ha användning för vid många tillfällen i livet. Jag har fotat litegrann, men inga bilder blev riktigt bra så det utelämnar jag denna gången.

Kylskåpshistorien

Jag är nog lite knäpp som blir glad när ett (läs; vårt) kylskåp går sönder. Det hände nämligen någon gång under gårdagen och det upptäckte jag när jag kom hem från jobbet. Anledningen till glädjen är nämligen det att kylskåpet var av den äldre modellen som börjat närma sig 30-års åldern...minst. Den tillhörande frysen var heller inget att hurra för och hela paketet både lät illa, drog mycket ström och värmde upp hela vårt intilliggande skafferi. Vi påpekade detta när vi flyttade in, men hyresvärden ansåg att det inte var skäl nog för att byta ut den. Vi kunde inte annat ä godta förklaringen och hoppas att kylskåpet snart skulle ta sitt sista andetag.

Som ni ser så tog det några månader, men på fredag så kommer vårt nya kylskåp som förhoppningsvis kommer vara snyggare, energisnålare och tystare. Tills dess får vi leva med att ha två kylskåp i vårt kök och se där det blev ett helt blogginlägg om ett helt onödigt kylskåp...

RSS 2.0