Överraskningar & Kalas.

Fridagumman fyller 20 år imorgon och det skulle ju såklart firas i helgen. Fikat var toppen och tårtorna mums! Upplägget för kvällen var bra och överlag var det roligt, men som alltid när man hoppats på en helkväll, så blir man inte riktigt nöjd. Alla var så fina och sällskapet var av bästa kvalitet, det stora minuset för kvällen var det s k framträdandet av "gruppen" (?) Laser och deras "Det var en gång en liten fågel..". Jag har ännu inte kommit fram till vem som är mest patetisk:

- Laser
, för att de är så otroligt dåliga och verkligen borde skämmas för sin sång och framträdande.
- Skivbolaget (om dom ens har ett skivbolagskontrakt) för att de erbjudit dom ett kontrakt eller
- Alla dessa människor som faktiskt dansade och sjöng till deras usla musik och självmant lyssnar på dom?

Det drog verkligen ner humöret för oss allihopa + dj:ns brist på service eftersomn att han uppenbarligen vägrar att spela något som folk verkligen vill höra. Vi väntar fortfarande på Justin Timberlake..
Senare på kvällen drabbades jag av separationsångest efter att de gått upp för mej att Sanna & Minna skulle åka hem igen på söndagen. Jag har ännu inte riktigt vant mej vid tanken på attt de bor så långt bort. Jag vill ha dom här NU, NU, NU!

För övrigt har de senaste 4 dagarna gått riktigt fort. Allt började på torsdag när våra sötnosar Minna & Sanna överraskade alla med att komma hem utan att säga ett knyst till någon. Undantaget var superdetektiven Frida som avslöjade Sanna och som sen lyckades hålla masken tills dess att de hade nått Kalix.

Fredagen spenderades i Luleå med Toni, Frida & David. Siktet var inställt på lite shopping, men det gick väl lite si och så med det. För övrigt var det en toppendag som avslutades på St Lorentz Steak House.

Lite bilder från kvällen:
För fler bilder: Mitt & Fridas Pixbox

Nöden har ingen lag..

"Klipp från TV4+"

Eller kanske det är mensvärken som inte har någon lag? Hahahaha.

Dagens upprepning.

Något jag och Camilla snappade upp under kvällen:

- Do you know why I'm so hot?
  That's because my Moma made me!I mina öron II..

One Republic - Stop and stare
Paula DeAnda feat. Bow Wow - Easy
Britney Spears feat. T.I - Gimme more
Backstreet Boys - Inconsolable
J. Holiday - Bed
Vincent - Miss Blue
Sugababes - About you now
One Republic - Mercy

Ibland har man tur..

                                                          

Högre ålder - högre kvalitet?

Efter dagens avsnitt av Idol vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. Jag funderar starkt på att bojkotta hela programmet. Kvaliten på de sökande har inte blivit direkt högre och jag skulle ge mycket för att få en rundtur i Idol-juryns hjärna för att förhoppningsvis få något sorts svar på hur de tänker när de väljer ut de tävlande.

Personerna jag syftar på är Knut och Sam. 30-åriga män (hmm?) i kris har absolut ingenting i progammet att göra!
Att höja åldern på de sökande var inget genidrag direkt, kanske var de rädda att det inte skulle finnas kvar några idoler i vårt avlånga land? Högre ålder är verkligen inte detsamma som högre kvalitet. Nu håller jag i allafall tummarna för Mattias Andreasson, heja heja!

Höfter & Kiropraktik.

Nu är det konstaterat - jag är sned i mina höfter. Så nu blir det att boka tid hos en kiropraktiker för att höra vad han/hon har att säga om det och förhoppningsvis går det att rätta till. Äntligen förstår jag varför det inte riktigt fungerat med ridningen, för att rida med sneda höfter blir som att jobba i motvind.
Så imorgon bitti blir det att sätta sej vid telefonen och boka en tid..

Bästa Idolklippet någonsin!

Vi hade glömt bort att det existerade, men igår råkades jag och Frida snubbla över det igen, haha.

"Simply The Best"

Go Saif!

I helgen håller vi alla tummarna för vårat favoritlag Saif som är och spelar innebandy-DM i Piteå. Go Camilla och Emelie!

Vinnaren är..

Blåbär! Mums, jag älskar fika. Jag längtar tills jag fyller år då blir det fika av. Godsaker att baka till mitt kalas:

♥ Rice Crisp-tårta
♥ Chokladtårta med banan och chokladfromage
♥ Daimrutor
♥ Chokladbollar
♥ Amerikanska Chokladmuffins med mintchoklad
♥ Vanilj- och kanelbullar
♥ ChokladbiskvierBlåbär eller äpple?

Fredagen kom lika fort som vanligt. Veckorna och dagarna går så fort att man knappt hinner blinka. Mamma har lovat att göra ugnsstekt lax och jag har lovat att göra efterrätten. Valet står mellan en Äppel- och kanelpaj eller Blåbärspaj.
Jag får se vilken jag väljer att göra, det blir lika gott vad jag än väljer.

Ikväll ska jag och Toni ta oss an Rocky III. Vi började med ettan för några dagar sen och jag som tidigare inte ens funderat på att se dessa filmer är nu tvungen att se hur det kommer gå för honom i resterande filmer.
Toni är glad att vi äntligen ser någon av "hans" filmer. Han är för söt. ♥
Bilder från Grekland.


Toni är nervös                                         Första palmen
   Häagen-Dazs

                                       "Big Baby Bundt"      Bildbeviset!        Breda trottoarer?


"Black Hole" (t.v)                                               Limoupoulis vattenland


                               Go Donuts!

Hur norrländsk är du?

Mitt resultat: 83 % norrlänning!

Om man har lite tid över:

"Norrlandstestet"


Plugg, plugg och mera plugg.

8.30-11.30 Matte. Jag kunde räkna litegrann i allafall trots koncentrationssvårigheter pga. min rinnande näsa.
12.30-16.00 Jobbat med min inlämningsuppgift som blev färdig. Skönt!

Siktet inställt på choklad.

Min kropp fullkomligt skrek efter choklad igår. I mitt stilla sinne satt jag och smidde en plan med mål att hitta ngt riktigt chokladigt i Luleå under våran shoppingtur. Vart skulle jag hitta ngt i klass med "BigBabyBum"? Vi anlände, shoppade, men hittade vi ngn choklad?

Jag är lite besviken på mej själv. Efter att ha bestämt att vi skulle beställa allt fika vi ville slutade det med att jag beställde en kladdkaka med grädde och en chokladmuffins. Det var där sen problemet och besvikelsen uppstod - jag orkade inte äta upp allt (!). Jag, Linnea, fika- och tårtälskaren, ORKADE inte äta upp allt. Dags för träningsläger kanske?

För övrigt har det varit en riktigt lyckad dag. Jag har provat mkt och köpt ganska mkt. Att ladda upp inför hösten och vintern är alltid roligast. Min taktik att fundera/lägga undan fungerar bra, jag är nog dock inte ngn favoritkund direkt.

Avslutade dagen med "Ben & Jerry" och en lyckad hemfärd.

Dygnsrytm?

Jag vaknar före klockan ringer och är så trött vid 22.30 att jag inte orkar hålla mina ögon öppna. Det är väl det här man kallar jämn dygnsrytm. Eller?

Hösten på intågande.

Hösten har nog drabbats av stress eftersom att den envisas med att komma så tidigt i år. Det är så kallt ute och nu har löven börjat gulna så smått. Hösten är har ju faktiskt sina fördelar ändå; alla program och TV-serier börjar igen, du kan vara inomhus med gott samvete samt månaden oktober a.k.a "födelsedagsmånaden" med kalas varenda helg (mitt inkluderat)! I år ska vi slå på stort med 80-års kalas för mej, Frida, Camilla och Elli. Planeringen har börjat..

Tv-program man inte får missa i veckan är Idol (tis kl 20) samt Heroes (ons kl 21?). Toni kan inte förstå varför jag vill se Heroes-avsnitt jag redan sett, men tycker man om en serie kan man ju sen den flera gånger även om man vet vad som händer.

Borta bra, hemma bäst.

Mulet och +11 c var vädret som mötte oss på Kallax när vi kom hem i torsdags. Det var dock skönt att komma hem efter 1 veckas vistelse på Kreta. Synd bara att man inte kan köpa värmen och solen på burk el. liknande.

Veckan kan sammanfattas med dessa ord: Sol, bad, mat och mera mat!
Det var med spänning jag ställde mej på vågen när jag kom hem, men det var inte så farligt som jag trodde - bara 0,5 kg. Favoriten var glassbaren som bara sålde Häagen-Dazs, hade vi varit lite längre el. hittat den lite tidigare hade vi kanske kunnat pröva allt från menyn.

Vattenlandet var också en riktig höjdare. Efter att ha tjatat och längtat i veckor om detta vattenland upptäckte jag när vi kom dit att jag var en riktig liten fegis. Efter lite uppvärmning var jag som tur är varm i kläderna och vågade mej på "Freefall". Stolt och glad efter åkturen retade jag Toni för att han fegade ur och inte vågade prova.
Den slog däremot inte "The Black Hole"!

För mer info om våran resa: Toni's blogg

Summan av kardemumman är att Kreta är fint och grekerna är trevliga (fastän de inte har ngt hum om musik).


RSS 2.0