Sommaren är verkligen kort...

Det har varit en rätt så "vanlig" tisdag idag med bl jobb och stall. Hovslagaren har varit förbi idag, så nu är hästarna fina om fötterna igen. Det känns lite vemodigt att tänka att det mest troligt blir att slå på skor och snösulor nästa gång han kommer, vintern kan ju faktiskt dyka upp närsomhelst här uppe i våran del av landet. Jag hoppas bara inte att hösten blir som förra året med omväxlande regn-ishalka-regn-ishalka o.s.v. Fast vi brukar ändå passa på att låta dem vila/ta det lite lugnare under den perioden eftersom att det är så dåligt underlag.

Besse och Majtan har även fått flytta upp från sommarhagen till hagarna vid stallet idag. Deras "sommarlov" är över för i år och de har haft en härlig betesperiod, vilket speciellt syns på Besses mage som är rund och go. Lite rund om magen kan han dock gott få vara efter att ha gått på bete hela sommaren!

Eftersom att han var nyverkad blev det en lugn tur ikväll efter ängsvägarna i skogen, mestadels i skritt. La in lite trav på slutet med lite sidvärts och han kändes jättefin! Han var väldigt lugn och avslappnad och lyssnade bra. Jag är så glad för att vi har så härlig och varierande miljö att rida i - man behöver aldrig bli uttråkad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0