The doors we open and close each day decide the lives we live.

Ibland uppstår det stunder då man är tvungen att göra ett val som man vet kommer att ha stor betydelse för vilken riktning ens liv kommer att ta, både kort- och långsiktigt. Den sista tiden har hjärnan gått på högvarv med mycket funderingar, vägande av för- och nackdelar osv. för att slutligen komma fram till ett beslut.

Under slutet på våren har hemlängtan varit relativt stor, mestadels för Toni. Såklart har även jag längtat hem, men det har på något vis ändå varit kontrollerbart. Längtan efter våra familjer och vänner har den största påverkan, vilket har gjort att vi sett över våra möjligheter att flytta hem igen. Vi hade börjat ställa in oss på det och plötsligt händer det saker där det krävs att man gör ett aktivt val.

Kanske var det lite tveksamhet som behövdes för att komma tillbaka på banan och inse vad det var som fick oss att ta beslutet att flytta till Luleå från första början. Förändringar i livet är inte alltid lekande lätt och ska så heller inte vara, där lite tvivel, tveksamhet och hemlängtan hör till. I slutändan tror jag ändå att man som person både växer och utvecklas av dem.

Nu har vi i allafall kommit fram till ett gemensamt beslut och nu kör vi till 110 procent! Jag tror och hoppas att Toni kommer att trivas bra på sitt nya jobb som ger många utvecklingsmöjligheter och utmaningar och det var en av de främsta anledningarna till att vi valde att flytta hit - för att få större möjligheter till utveckling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0