Helgens hästeri

Jag känner mig nöjd i både kropp och sinne efter en härlig eftermiddag i stallet. Vi har varit på en skogstur med hästarna och vi hann även med ett litet stopp hos Mamma och Pappa, där hästarna fick lite gotta. Besse var superduktig under hela turen och tyckte att det var så skönt att få långgaloppera.

Gårdagen bjöd på ett dressyrpass och det var lika givande! Tränar för tillfället mycket på att det jag ber om ska hända "nu" och inte efter några extra steg eller ett halvt varv på volten. Det ger fort resultat och det handlar ju till största delen om att bli mer konsekvent i sin ridning och i slutändan får man även en lydigare häst. Träningspassen blir så mycket roligare när man är hårdare med sig själv, för många gånger tenderar man att bli för snäll med sig själv de passen man rider utan hjälp av någon från backen.

Besse fick avsluta det ridpasset med att vara lektionshäst åt lilla Maja som var på besök. Igår fick hon testa att styra med tyglarna samt pröva trava för första gången. Hon gillade traven, för efter det ville hon bara trava mer!


Kommentarer
Postat av: Minna

va duktig du e :)

2011-03-21 @ 17:43:36
URL: http://minnaeleonora.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Haha, tack vad gulligt av dig :)

2011-03-21 @ 21:51:09
URL: http://linko.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0