Kick-Off!

Helgen har varit riktigt hektisk och anledningen till detta var årets Kick-Off med jobbet. Lördagen började tidigt med uppstigning kl 04.15. Bussen till Kallax skulle gå kl 06.00 så det var bara att masa sig upp och göra sig i ordning. Det är dock alltid betydligt lättare att stiga upp tidigt när man har något kul framför sig.

Efter att vi landat på Arlanda så bar det iväg mot Nacka och Finnboda Varv där vi skulle spendera dagen. Vi hann med allt från skapande i is till föreläsning med "Världens mesta äventyrska" Renata Chlumska och för att sedan avsluta kvällen med middag och livemusik.

När vi sedan kom till hotellet kl 01.45 så var man rätt så trött efter att ha varit vaken i nästan ett helt dygn, men det var det ändå värt för det var riktigt skoj och det är alltid kul att göra något utannför arbetstid med sina arbetskompisar. Det bästa från dagen var dock ändå föreläsningen med Renata. Den innehöll så mycket mer än hennes berättelser om hennes äventyr och mycket av det hon pratade om kan man ha användning för vid många tillfällen i livet. Jag har fotat litegrann, men inga bilder blev riktigt bra så det utelämnar jag denna gången.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0