The Oprah Winfrey Show

Jag må inte tillhöra Oprah's egentliga målgrupp då jag inte nått en ålder av 30+, men ändå gillar jag hennes program. Hon är en klok kvinna som alltid har något fyndigt att säga eller dela med sej. Ena dagen intervjuar hon någon som har en gripande historia för att nästa dag ge bort presenter för flera tusentals dollar. Det finns bara en Oprah och hon är den enda som kan göra så! Hon må älska sin egen röst och avbryter ibland då folk berättar, men hon är ändå bra. Det är det perfekta eftermiddagsprogrammet då man t.ex. kommit hem efter att ha slutat jobba och bara vill ligga på soffan och vila. Vad ska man göra när Oprah går i pension? Vem tar över då?

"Oprah Winfrey leder sedan 1986 sin egen pratshow som även sänds på svenska TV3. Showen produceras av Oprahs produktionsbolag Harpo och spelas in i Chicago. Oprah tillhör de verkligt stora inom den amerikanska tv-industrin och kan numera räknas som en legend.


The Oprah Winfrey Show ses av över 20 miljoner tittare - bara i USA. Programmet sänds i över 100 länder. Publiken är en trogen skara som skickar c:a 3 000 e-brev om dagen till redaktionen. Alla som betyder något har gästat Oprah: George W. Bush, Madonna, Prince, Michael Jackson, John F. Kennedy Jr, Muhammad Ali, Hillary Rodham Clinton etc. Ett otal filmstjärnor, kungligheter, politiker och andra kända människor har varit där."

 

 

Det säger väl allt eller hur?


image118

Foto: tv3.se

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0